İnternet & Teknoloji Youtube'da sadece yemek 🍜 yesem izlenir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çinler Japonlar gibi sadece yemek yesem izlenir mi 😀 Güncellemeler+1 yıl En iyi yaptığım şey yemek yemek 😀 onları izleniyorsa bizde izlenmez mi Youtube'da sadece yemek 🍜 yesem izlenir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. İzleyen olur 0 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Tiktokta yap kesin izlenir büyük kitlelere ulaşırsın 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bi kere sorunu gizli soruyorsun Kamera karşısında nasıl yemek yiyeceksin , merak etme biz izleriz başarılar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😀 merak etme yerim Yorumla Soran +1 yıl Tavuk🐓 et🍗 ne olursa balık hariç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk videonu attığında bana söyle herkese söyleyecem reklamını ben yapacam seni izlesinler unutma beni 😂 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 852 cevap paylaştı. Normal bir şekilde yememen lazım ama ilginçmiş izlenir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl şapur şupur yerim Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl İsmail yk şarkısı aç arka fona da Yorumla
derangedginge Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Videonun kalitesine, sesine vs bağlı 1 0 Yorumla
FortMinor12 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl S*carken video atsan onuda izlerler 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 924 cevap paylaştı. Izlenir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ciplakolursan izlerlrr 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tabi de Türk usulü 😀 yaprak sarma vb Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben izlemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İzleyen olur
Tiktokta yap kesin izlenir büyük kitlelere ulaşırsın
Bi kere sorunu gizli soruyorsun Kamera karşısında nasıl yemek yiyeceksin , merak etme biz izleriz başarılar
😀 merak etme yerim
Tavuk🐓 et🍗 ne olursa balık hariç
İlk videonu attığında bana söyle herkese söyleyecem reklamını ben yapacam seni izlesinler unutma beni 😂
Normal bir şekilde yememen lazım ama ilginçmiş izlenir
şapur şupur yerim
İsmail yk şarkısı aç arka fona da
Asmr mukbang gibi olabilir
Videonun kalitesine, sesine vs bağlı
S*carken video atsan onuda izlerler
Emin ol izlenir o kadar canım Bi kitle var ki
Izlenir
Ciplakolursan izlerlrr
Tabi de Türk usulü 😀 yaprak sarma vb
Ben izlemem