Instagram yeni bir özellik geliştiriyormuş. Yeni gelecek özellikle kullanıcılar birbirlerini dürtebilecekmiş :D Profil sayfalarının üst kısmında olacakmış. Henüz açıklama yapmamışlar.

Instagram yeni bir özellik geliştiriyormuş. Yeni gelecek özellikle kullanıcılar birbirlerini dürtebilecekmiş :D Profil sayfalarının üst kısmında olacakmış. Henüz açıklama yapmamışlar.

Tercih etmeyen devre dışı bırakabiliyorsa güzel. Ben dürtülmek istemem. Uygun olunca kendi insiyatifimle sosyal medyayı açmak, bana en uygunu.
MSN zamanlarını ve bu dürtmesi biliyorum ama kullanmadım.
Msn zamanlarında güzeldi ama instgramda çok gereksiz. Konuşmak zorunda değilim kardeşim niye dürtüyorsun yani. Msn zaten sadece konuşma mesajlaşma yeriydi. İnstgram sadece iletişim yeri değil ki dürterek konuşmaya zorlanıyoruz yani. Hiç gerek yok
Cevap
22Cevap
Dürtme cok saçma birsey.
Instagramda zaten takip edip direk yazabiliyorsun, dürtmek ne alaka.
Gelecek zaten Tinder gibi profilli chatlerde.
Instagram felan yavas yavas facebook gibi siradanlasacak.
Az önce gördüm bnde kimin neyi begendgni de gördüğümüz bi özellik gelecek diolardi hala gelmedi baklm
Dürtecek kimsem yok. Instagram'ın hayatımdaki yeri komik video gönderme, komik video alma. Yazılı ve görsel iletişim yok.
O zamanlar guzeldı şimdi anlamsız , gerçi bildirimler kapalı dürten olsa da haberim olmaz
Of be geçen bundan bahsediyordum. Müthiş özellikli cidden
Facebook’ta dürtme vardı MSN de varmıydı hatırlamadım şimdi.. MSN ahh be ne günlerdi
Facebookta dürtme özelliğini hoslandigim kizlar için kullanirdim o da beni durterdi çok iyiydi jfjf
Gelmesi beni etkilemez kullanmam çünkü bide bunun iyi özelik olduğunu düşünmüyorum rahatsız edici.
Seni düşünüyorum demenin titreşimsel bildirimsel hali
Instagram kullanmadığım için çokta beni bağlayan durum yok 🤣
O messenger'da guzeldi ya 😃 instagram da bilemiyorum nasil olur
Facebook gözden düşünce meta ne bulsa instagrama taşıyor artık Facebookta da meşhurdu bir zamanlar.
Dürtme özelliği Facebook da vardı kullanmadım onun için bir şey diyemem 😅
cevap vermeyince arayan embesillerin artık kullanicaği o özellik
Wp guncelleme gelmis uyuz bsy eskiye rağbet var sanrm
Gelmiş olsa dâhi o zamanların tadını vermez
İnsanların neyi beğendiği kimi takip ettiği ile ilgili bildirimleri gösteren özellik vardı o gelse iyi olur
İnstagram saçma sapan özellik getireceğine yazı paylaşma köşesi, kapak fotoğrafı gibi özellikler getirsin
gelmesin eksik kalsin
Şimdiden rahatsız oldum
MSN değil Facebook da vardı bu Aptal uygulama
Instagramını flört uygulamalarından farkı kalmadı
Vardı hatırlıyorum. ne saçmaydi yaaa
Dayıların ilgisini şimdiden çekti bile 😄
Dayılar baya dürtmüş zamanında
Gelsin bayılırım sevdiklerimi rahatsız etmeye 😂
Daha fazla engel atma sebebi
Onu bilmemde msn efsaneydi, hey gidi gençliğim 😄
güzel olabilir
Instagrami sildiğim için aşırı keyiflendim