Ne zaman düzgün çıksam ya yer yanlış ya da zaman. Şu fotoğrafın arka planını nasıl şey yapabiliriz ya? Uygulama falan varsa saçma durmayacak şekilde. Önerebilir misiniz?
Nedense fotoğraf bir aşina geldi bana. Ekran taraması yaptırdım. Resimdekine tıpatıp benzeyen bir kız var ama görüntü bulanık. Belki de değilsindir ama bir fake foto vibesi gördüm yani.
@daktirmaktirr Güzel değilsin demedim. Fotoğraf acaba fake mi dedim. Tamam değilse güzelsin. Çirkinsin diyen olmadı.
Yani bu sitede fake ya da shoplu profil fotoğrafı paylaşan bir kamyon dolusu kız var. Bunların büyük bir kısmı gerçekte obez kızlar. E insan Pp de güzel bir kız resmi görünce ister istemez şüphe ediyor.
@daktirmaktirr Ya her şeyi bir tarafa bırak. Kendini başkalarına onaylatmak zorunda değilsin. Ne olacak herkes sana güzel dediğinde. Var olan güzelliğin uluslararası standartlara göre onaylanmış mı olacak.
Bu resmi arka plan sorusu sormak için koymadığını hepimiz biliyoruz. Eğer değerli erkeklerin radarına girmek için yapıyorsan bunları şimdiden söyleyeyim. Burada değerli erkek bulamazsın. Ya psikolojik sorunları olan işsiz ya da sadece uçkurunun peşinde koşan soysuz erkekler bulursun burada. Hadi eyvallah. Bir daha görüşmemek üzere.
Konu ben değilim.. eleştiriye açık değilsen böyle paylaşımlar yapma.. ben ne gördüysem onu yazıyorum.. ben sana burada aaa ben senden güzelim vs diye havalar atmıyorum ki
Ya arkadaşım güzel cikmismiyim dememdin mi aynı şeyden bahsediyorum. Alla alaa 🤦 okuduğunuzuda mi anlamıyorsunuz.. ben seni tanımam etmem bilmem. ne alaka art niyetim olsun hayret bir şey.. bu kadar egonuz havada gezmeyi birkamalisin
@Burak9760 g. e. r. i. z. e. k. a. i. i. Ancak kodlayimda anlarsın.. KS çeviriyor kötü kelimeyi... Allah'ımln m. a. l. i... şimdi s. i. k. t. i. r g. i. ttt.. milletin avukatlığını mi yapıyor y.. vskkkk
Kıyafet denerken öylesine çektiğim bir fotoğraftı sonrasında beğendim ama arka plan uygun değil gibi geldi. Değiştirmek için yardımcı olurlar diye geldim makyajıma dekolteme saçma sapan yorumlar geldi. Güzel mi sanıyorsun falan filan. Başkalarının sorularına bakıyorum güzel güzel yardımcı oluyorlar. Bana gelince niye böyle anlamadım. Moralim bozuldu gece gece ama sabaha bir şeyim kalmaazzz
Dediğim gibi bu sitedeki insanların kıskançlık haznesi ile kendisine olan sahtecilik maskesi o kadar yoğun ki karalamak için bir neden arıyor. Aşağılık kompleksinin verdiği o yara, başkaları üzerinden acı vererek kapattığını zannediyor.
Sanaldaki maskeleri ile gerçekte davrandıkları tamamen farklı. O yüzden sana ne diyorum? Çoğunluğa değil azınlığı esas ol çünkü altını çamura da atsan değerinden bir şey kaybetmez, unutma.
Bsn mesela bak çevrem kız erkek herkes yaşımdan biraz büyük durdugumu ama çok yakışıklı olduğumu söyler (yaşım 25) buraya kendimi attigimda geçen sene nefretten kıskançlıktan neler neler dediler ben misal çirkin olsan acımadan derdim ama özgüvenin güzelliğinle orantili
Güzel miyim diye de sormamıştım. Sorsam kendi fikirleri herkese güzel gelecek değilim elbette derdim ama sormadan böyle yorumlar almam biraz garip geldi bana da.
Aman first laydi boş ver bunlar boyleler işte, reelde görseler çoğu nasıl bu kadar güzelsin der kendi hemcinslerin dahil.. burada kimseye güzel demisligim yok senin dışında bakabilirsin sayfama belki samimiyetsiz gelebilir sana ama düşüncelerim bu
Sayfana baktım sesin güzelmiş keman falan caliyormussun mesaj kısmına güzel bir ses kaydı bırakır mısın hem konuşmuş da oluruz tabi istersen rica ediyorum ☺️