AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
2. El sitesi
kullanmadığım için bir şekildr bana uzak geliyordu, eski sevgilim kullanmış bendr yakından buna şahit oldum, o yüzden merak ettim ne oluyor nasıl bir konuşma oluyor, oraya giren kadınlar nasıl dsvranıyor... Sevgim bitmediği için doğal olarak bilmek istedim.. ama düşündüğüm gibiymiş gecelik.. Kendisi se artık biliyor bunu bildiğimi.. iş burada bitti yani
Bilmiyorum üye olmuştum ama aynı hafta bıraktım
Cinsellik ve eğlence için ideal yer
Kalıcılık için ise tercih edilmemelidir
Nereyi kullandığın değil. Karakterin önemli
Hiç kullanmadığım için bir şekildr bana uzak geliyordu, eski sevgilim kullanmış bendr yakından buna şahit oldum, o yüzden merak ettim ne oluyor nasıl bir konuşma oluyor, oraya giren kadınlar nasıl dsvranıyor... Sevgim bitmediği için doğal olarak bilmek istedim.. ama düşündüğüm gibiymiş gecelik.. Kendisi se artık biliyor bunu bildiğimi.. iş burada bitti yani
Peki
aranıyordur
Evet aynısını düşündüm, hiç kullanmadığım için bir şekildr bana uzak geliyordu, eski sevgilim kullanmış bendr yakından buna şahit oldum, o yüzden merak ettim ne oluyor nasıl bir konuşma oluyor, oraya giren kadınlar nasıl dsvranıyor... Sevgim bitmediği için doğal olarak bilmek istedim.. ama düşündüğüm gibiymiş gecelik.. Kendisi se artık biliyor bunu bildiğimi.. iş burada bitti yani
Piyasa malı
Evet aynısını düşündüm, hiç kullanmadığım için bir şekildr bana uzak geliyordu, eski sevgilim kullanmış bendr yakından buna şahit oldum, o yüzden merak ettim ne oluyor nasıl bir konuşma oluyor, oraya giren kadınlar nasıl dsvranıyor... Sevgim bitmediği için doğal olarak bilmek istedim.. ama düşündüğüm gibiymiş gecelik
Çok daha iğrenç, uvuz, adi, mideni bulandırcak kadın var emin ol
düzgün kadının orada işi ne
Ağzına sağlık gülüm
Deme. Gün olur devran döner, ne olduğunu anlamadan bir bakmışsın sende öyle bir uygulamanın içindesin 😊 büyük konuşmamak lazım
@blnmyorkim17yş gülün müyüm gerçekten 🥹🥹
Evet aynısını düşündüm, hiç kullanmadığım için bir şekildr bana uzak geliyordu, eski sevgilim kullanmış bendr yakından buna şahit oldum, o yüzden merak ettim ne oluyor nasıl bir konuşma oluyor, orada giten kadınlar nasıl dsvranıyor... Sevgim bitmediği için doğal olarak bilmek istedim.. ama düşündüğüm gibiymiş gecelik..
Eskort gibi geliyor
Evet bende öyle düşünmüştüm
Kullanır sorun yok bence
Nasıl kullanır düzgğn kadın neden kullansın? Amaç zaten gecelik orada
Ne önyargılı milletsiniz siz ya pff sıkıldım artık
Önyargı mı? Senin kızın olsa orsya girse kendi fotosunu paylaşsa o adamlarla muhatap olmaya başlarsa, açık saçık konuşsa ne diyeceksin?
Hepsi öyle mi yapıyor yani? burada yapanlar da var. Sen de öylesin senin mantığına göre.
Neden ben burada ne yapıyorum? Sayfaya girip soru soruyorum sayfanın amacı o. Tinderde boyle mi oluyor? Yoksa eşleşme ve hadi görüşelim. Boş yapmayın o yüzden lütfen. Hepimiz instagram da kullanıyoruz ama amaç buluşalım... değil. orada resmen eşleşiyorsun ve oluyorda hop konuşma. Ama tabi öyle bir karakter instagramda da aynısını yapar burada da. Farkı şu ki ben tindere girsem kendimi ucuz hissederim, o adamların arasında boğurum. Kimse bana tatlı bakmaz orada, kimse bu kız iyi demez. Bu kız da ben gibi arsnıyor ve bir suru adamla konuşuyor der. Ki herkes o kızla da açık saçık konuşur.
O yüzden karıştırmayalım.
kullanır nalaka
Niye kullansın? orada herkes avcı değil mi niyet belli değil mi
TinderliKadin
Evet aynısını düşündüm, hiç kullanmadığım için bir şekildr bana uzak geliyordu, eski sevgilim kullanmış bendr yakından buna şahit oldum, o yüzden merak ettim ne oluyor nasıl bir konuşma oluyor, oraya giren kadınlar nasıl dsvranıyor... Sevgim bitmediği için doğal olarak bilmek istedim.. ama düşündüğüm gibiymiş gecelik.. Kendisi se artık biliyor bunu bildiğimi.. iş burada bitti yani
Baska bir tema olamazdi
Yani :)
🙃🪓
Bence kullanabilir
İhtiyacın oluyor mu?
Duzgun bi kadinin oyle taraklarda bezi olmaz
İhtiyac duymaz cunku kendini pazarlamaya
Evet aynısını düşündüm, hiç kullanmadığım için bir şekildr bana uzak geliyordu, eski sevgilim kullanmış bendr yakından buna şahit oldum, o yüzden merak ettim ne oluyor nasıl bir konuşma oluyor, orada giten kadınlar nasıl dsvranıyor... Sevgim bitmediği için doğal olarak bilmek istedim.. ama düşündüğüm gibiymiş gecelik
istekli diyo
Tinder ne lan
Abazaysan kullanıyorsun
Hı elhamdülillah haberim yok hocam
İleride ihtiyacın olabilir 😄
Sanmam
Büyük lokma ye, büyük konuşma derler atalarımız. 😊 gerçi tinder a gerek yok değil mi?
Kardeş kişi kendini biliyorsa olay tamamdır. Ben o kadar kalitesiz biri değilim. Okey? Sen kullanırsın Ali kullanır Ayşe kullanır umurumda değil, ben kendi kalitemden ödün vermem o kadar. İhtiyacım var yok kismina değinmiyorum bile!
Saygı duyarım.
Ben de kullanıyorum
Gerçekten mi? Kullanıcı adın ne?
Kullanır
Kullanabilir bence sorun yok
Off herkes kullanabilir
Tinder kullanan erkeğe de kıza da güven olmaz.
Peki burayı kullanan
Burayı kullananın amacına bağlı. Aslında tinderin de öyle ama tinderi kullananların amacı daha belli.
Herkes iradesinde özgür
Kullananbilir, her kes aynı değil sonuçta
Kullanabilir. Yaş kaç senin
Kullanan kullanir
kullanır
Normal değil
Ne is var tingirda
İki taraf içinde
Genelde catfishing veya dolandırıcılık olur
Kullanabilir
Yani nadir
Neden kullansın ordaki niyetler belli değil mi sence
Belli iki ay kullandım 3 manita
2 ayda 3 manita ne zaman date oldu ne zaman manit oldu 😄 gecelik mi 2-3 gece mi? Bu takılmalık ama
Tek kullanımlık
İşte.. düzgün kadın oraya girse de adam ona normal bakamaz. O da aranıyoe gibi gözükecek, ordakilerin amaç o zaten
Farketmez düz gününde ihtiyacı yokmu
Tam avlanmalık kadın
Ne düşünmez kii
Ne gerek var ki
Tinder ne aq
O neki
Profilleri beğeniyorsun oda seni beğenirse eşleşme oluyor ve mesaj yazabiliyorsunuz cinsel amaçlı
😵💫 anladımm
boş ver yani gereksiz 😊
@_2024_
Evet aynısını düşündüm, hiç kullanmadığım için bir şekildr bana uzak geliyordu, eski sevgilim kullanmış bendr yakından buna şahit oldum, o yüzden merak ettim ne oluyor nasıl bir konuşma oluyor, orada giten kadınlar nasıl dsvranıyor... Sevgim bitmediği için doğal olarak bilmek istedim.. ama düşündüğüm gibiymiş gecelik
Evet tek gecelik veya kısa süreli ilişki arayanlar kullanır genelde. Hayatında biri var mı