Bilmiyosanız anlatayım, redditdeki politicsplay subredditi twitterın türk ifşa tarafı gibi bir şey qğlağdöağldwl
Pakiler ve hindular sürekli ırk farketmeksizin her kızı dmde yorumda darlıyolar taciz ediyolar istenmedikleri halde ama türk kızlarına biraz daha takıntılı gibiler, bunlara küfür etmekten aşağılamaktan yoruldum artık aw yakında hesabı kapatırım zaten. Slavlar (rus ukrayna sırp bulgar falan) cermenler (alman hollandalı ingiliz) latinler (italyan ispanyol) gibi ırklardan kişiler de yazıyor ama yine bu pakilere göre düzgünler bu aq hintlileri pakileri hemen bodoslama giriyorlar. Mesela ukraynalı biri var onla konuşurken yine nazikçe istersen fotoğraf at diyor bu pakiler de ilk mesajı kendisi atıp benim olacan diye dayatma yapıyor sanki aq yemin ederim yakında komik bıyıklı adama dönüşücem az kaldı
Pakiler ve hindular sürekli ırk farketmeksizin her kızı dmde yorumda darlıyolar taciz ediyolar istenmedikleri halde ama türk kızlarına biraz daha takıntılı gibiler, bunlara küfür etmekten aşağılamaktan yoruldum artık aw yakında hesabı kapatırım zaten. Slavlar (rus ukrayna sırp bulgar falan) cermenler (alman hollandalı ingiliz) latinler (italyan ispanyol) gibi ırklardan kişiler de yazıyor ama yine bu pakilere göre düzgünler bu aq hintlileri pakileri hemen bodoslama giriyorlar. Mesela ukraynalı biri var onla konuşurken yine nazikçe istersen fotoğraf at diyor bu pakiler de ilk mesajı kendisi atıp benim olacan diye dayatma yapıyor sanki aq yemin ederim yakında komik bıyıklı adama dönüşücem az kaldı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Abazanlar bu soruyu sevdi reddit sayende 3k User daha kazanacak bugün
Qjksnwckwmgkwklgmelgmeldmw
Paki erkekleriyle gay s... yaparlar artik
Ben kafayı yicem valla küfür etmekten bıktım bu p@çozlara anlamıyolar
Kendi tercihleri saygı duyarım
Alt ırkların gözdesi olmak tadımı kaçırıyor
Aslında ukraynalı biri var iyi azdiriyor ama foto atmaya cekiniyorum
Bu arada paki ve hindular nufus olarak avrupalilardan daha fazla o yuzden daha fazla gibi gozukuyorlar
show bob and vegane :D
Oo afrikalı reis gelmis
Harbi böyleler bu arada aw wlmdlwmfşwmwlwd
Jqksnqkdnwkdks
Konum ilk kez karabük değil ama oraya yakın yine
karabük ifşa olunca taşındım.
Şaçdşwöcpslcsşs
ya aşırı low IQ bu sub mış bu ya :D şimdi baktım
p*rno sitelerine döndü artık resmen
Aynen😀 bide bu 0rcocuğu hint ve pakiler ciddi ciddi bizim kızları taciz etme peşinde aq
türkiye’den kovmak lazım
Hintli p1çler çok gelmedi ama gelmeyecekleri ne malum, onları din yüzünden istemediğimizi biliyorlar. Ama pakiler aynı dinden olduğumuz için prim kasıp sevimli görünmeye çalışıyor
kaç kişiye taciz ettiler haberlere bile çıkarmıyorlar artık
Valla anlamadım
Reddit diye bir uygulama var eskiden forum gibiydi türkiyede pek bilen yoktu şimdi twitter ve c2 gibi sexting uygulamasına dönmüş
Bakim atsana