İnternet & Teknoloji Arkadaşlar konuştuğum adamın. telefonu kayıtlı ama? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çevrimci olduğunu. Göremiyorum Bu sebepi ne? Güncellemeler+1 yıl Bende ekli rehberden Arkadaşlar konuştuğum adamın. telefonu kayıtlı ama? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. kapatmıştır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilerek mi
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ayarlardan kapatılıyor aktif olduğu belli olmaz 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kapatmıştır ayarlardan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ama Bır kere sildim. Tekrar ekledim ondan mı Yorumla Semihh98 +1 yıl Onunlaalakalı değil. Çevrimiçi özelliğini ayarlardan kapatıp geri aktif edebiliyorsun. Buna son görülme ve okundu bilgisi de dahil. Hakkında kısmı vsVatsap plus diye bi uygulama var onu indir o daha da ayrıntılı gösterir her şeyi Yorumla Soran +1 yıl Burdan ayarlanıyorsa Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Demekki suda yuruyor izini belli etmiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İlk konuştuğumuzda açıktı Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 736 cevap paylaştı. Kapamıştır 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden. Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Uğraşmak istemiyodur, benim de kapalı hepsi Yorumla Soran +1 yıl Bilerek kapatıyorlar Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Ee yani😂 Yorumla Soran +1 yıl Allahım napıccam ben Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Oovvv çook büyük bi sorun bu, Amerikan başkanı dahil herkese haber verin Yorumla Soran +1 yıl Komik mi Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Adam istediğinde yazar neden kasıyosun? Ben şahsen çevrimiçiydin niye yazmadın, gördün niye yazmadın sorularıyla muhattap olmamak için kapadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kapatmıştır
Bilerek mi
Ayarlardan kapatılıyor aktif olduğu belli olmaz
Kapatmıştır ayarlardan
Ama Bır kere sildim. Tekrar ekledim ondan mı
Onunlaalakalı değil. Çevrimiçi özelliğini ayarlardan kapatıp geri aktif edebiliyorsun. Buna son görülme ve okundu bilgisi de dahil. Hakkında kısmı vs
Vatsap plus diye bi uygulama var onu indir o daha da ayrıntılı gösterir her şeyi
Burdan ayarlanıyorsa
Demekki suda yuruyor izini belli etmiyor
İlk konuştuğumuzda açıktı
Kapamıştır
Neden.
Uğraşmak istemiyodur, benim de kapalı hepsi
Bilerek kapatıyorlar
Ee yani😂
Allahım napıccam ben
Oovvv çook büyük bi sorun bu, Amerikan başkanı dahil herkese haber verin
Komik mi
Adam istediğinde yazar neden kasıyosun? Ben şahsen çevrimiçiydin niye yazmadın, gördün niye yazmadın sorularıyla muhattap olmamak için kapadım
Ne Yapacaksın ki
Kapamıştır