İnternet & Teknoloji Arkadaşlar Instagramda hikayemde bir şey paylaştım hep g. tu açık kızlar bakıyor neden? sendendegerlivarmı Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ama instagramimda İslam dini paylaşım üzerine midem bulanıyor hemen şikayet ediyorum sonra bakıyorum yine öyle kişi bakmış kusucam yani. Güncellemeler+1 yıl Niye böyle pislik insanlar denk geliyor Arkadaşlar Instagramda hikayemde bir şey paylaştım hep g. tu açık kızlar bakıyor neden? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 627 cevap paylaştı. Onların amacı belli dindar insanları yoldan çıkarmak ya da dindar geçinenler daha abazan oluyor ondanda olabilir ikisinden birini seç :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Onların amacı belli dindar insanları yoldan çıkarmak ya da dindar geçinenler daha abazan oluyor ondanda olabilir ikisinden birini seç 🙂 0 12 Yorumla üyedeüye +1 yıl Bu ne şimdi ahahaha Yorumla sendendegerlivarmı +1 yıl Gizli uye az önceki yazan erkek arkadaştan gördü de yazdi sanırım kopyala yapıştır 4 dk önce yazmış 1 dk var aralarında:) Yorumla sendendegerlivarmı +1 yıl Yani kendi cümlesi değil ne yaptığını bilmiyor gizli üye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizli uye az önceki yazan erkek arkadaştan gördü de yazdi sanırım kopyala yapıştır 4 dk önce yazmış 1 dk var aralarında🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani kendi cümlesi değil ne yaptığını bilmiyor gizli üye Yorumla üyedeüye +1 yıl @sendendegerlivarmi onu farkettim neden böyle bir şey yaptığınımerak ediyorum zaten 😂 başka sorularda da gördüm biraz önce, yine başkalarının yazdıklarını kpyala yapıştır yapıyordu 😂 Yorumla sendendegerlivarmı +1 yıl Bak işte sorunlu diyorum. Yorumla sendendegerlivarmı +1 yıl @üyedeüye 😂😂 amacı sinir etmek Yorumla sendendegerlivarmı +1 yıl Sinir oldum 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak işte sorunlu diyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @üyedeüye 😂😂 amacı sinir etmek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sinir oldum 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Onların amacı belli dindar insanları yoldan çıkarmak ya da dindar geçinenler daha abazan oluyor ondanda olabilir ikisinden birini seç :)
Onların amacı belli dindar insanları yoldan çıkarmak ya da dindar geçinenler daha abazan oluyor ondanda olabilir ikisinden birini seç 🙂
Bu ne şimdi ahahaha
Gizli uye az önceki yazan erkek arkadaştan gördü de yazdi sanırım kopyala yapıştır 4 dk önce yazmış 1 dk var aralarında:)
Yani kendi cümlesi değil ne yaptığını bilmiyor gizli üye
Gizli uye az önceki yazan erkek arkadaştan gördü de yazdi sanırım kopyala yapıştır 4 dk önce yazmış 1 dk var aralarında🙂
Yani kendi cümlesi değil ne yaptığını bilmiyor gizli üye
@sendendegerlivarmi onu farkettim neden böyle bir şey yaptığınımerak ediyorum zaten 😂 başka sorularda da gördüm biraz önce, yine başkalarının yazdıklarını kpyala yapıştır yapıyordu 😂
Bak işte sorunlu diyorum.
@üyedeüye 😂😂 amacı sinir etmek
Sinir oldum 😂😂
Bak işte sorunlu diyorum.
@üyedeüye 😂😂 amacı sinir etmek
Sinir oldum 😂😂
Fake
Onlar muhtemelen fake hesap
Enteresan