2 aylık telefon samsung yazısı çıkıyor ve hicbir şekilde açılmıyor. Ben tamir edilsin istemiyorum iade istiyorum böyle bir hakkım var mi
Samsung a 34
2 aylık telefon samsung yazısı çıkıyor ve hicbir şekilde açılmıyor. Ben tamir edilsin istemiyorum iade istiyorum böyle bir hakkım var mi
Samsung a 34
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlk altı ay içerisinde ayıplı mal olduğu ortaya çıkan ürün için, iade-değişim gibi haklar doğar. Servis yerine, satın aldığınız yere durumu iletmeniz gerekirdi. Servise de iade talebi iletin.
Satın aldığım yeri önce aradım öyle iade gibi bir şey yok dediler turkcelden aldim oyuzden garantiye verdim
Olması lazım ama bildiğim kadarıyla ilk arızada tamir olması kabul edilmeli
Ama 2 aylık telefonu neden tamir edeyim hicbir düşme olmadan siz olsanız kabul eder mısınız biliyosunuz telefonlar ucuz degil
Haklısınız yani eğer iade edebiliyorsanız hakkınızı mutlaka arayın yardımcı olmalılar
Evet var eğer yenisini vermedikleri taktirde tuketici haklarina başvuru yap alirsin
Telefon bana geri gelecek sonra tekrar tüketici haklarına mi göndereceğim. Yazılım güncellemesi varsa yinede iade hakkım var mi çünkü 5 gli telefon istemiyorum 2 ayda ömrümü bitirdi benim
Evet ayipli malin değisimi, tamir edilmesi veya iadesini isteme hakkin var