İnternet & Teknoloji Manzaranın önünde güzel foto çekilmiş arkadaşıma ne yorum yazabilirim Instagram da? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizcee Güncellemeler1 yıl Güzel tatlı biseyler yazın bende yorum yapayımmm Güncellemeler1 yıl Ay neyse boş yaptiniz yazdım ben biseyler Manzaranın önünde güzel foto çekilmiş arkadaşıma ne yorum yazabilirim Instagram da? Cevapla Instagram Soruları Fotoğraf Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 413 cevap paylaştı. Üstüne neden bu kadar düşünüp soru açmaya gerek duydun salla bir şeyler 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet ya pişman oldum sorduguma zaten nznzmzmw Yorumla minikkladyy 1 yıl 😂 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 335 cevap paylaştı. şudur budur yaz.. 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 777 cevap paylaştı. manzaram alev. 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Çok klişe bebeğim ya Yorumla bsrtpl 1 yıl anlamam zaten böyle şeylerden , biz genelde birbirimize yürüyoruz OADSJOFPDPPQLPQPŞOGLFOAMWM Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yürüyonuz NXNDMDMDMWQ Yorumla Soran 1 yıl Benim yazdığım daha klişe oldu "Güzelim🧚🏻♀️❤️" nxmsmsmsm Yorumla bsrtpl 1 yıl bilmiyorum ki tapiyoruz birbirimize LAMXKDCOLDAPALLSSLLWLQLQLbiraz olmuş kanka ALMXSKXHPWLQQPQQKQ Yorumla Soran 1 yıl Sildim sonra ne yazcam a. mk o bana çok güzel yaratıcı yorumlar yaziyo ben odun gibi NXMXMXMWQ Yorumla bsrtpl 1 yıl yazma kanka kalbinle hissettir askinuu sevgunuuu LWMCFJHAPWQPWŞ Yorumla Soran 1 yıl Yok bebeğim olmaz JZMXMXMWQ Yorumla
MnikSevenDev188 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kız mı kdkdkd 0 33 Yorumla Soran 1 yıl Evet ndmdm Yorumla MnikSevenDev188 1 yıl Arkadaki dağları sen mi yarattın kdkdk Yorumla Soran 1 yıl Ay çok güldümm kahkqha attım NDMDMDMDMWQQ Yorumla MnikSevenDev188 1 yıl Manzara ne var kdkd Yorumla Soran 1 yıl Yeşillik ağaçlar çiçek böcek Yorumla Soran 1 yıl Msmsmsmw Yorumla Soran 1 yıl Karadeniz de bı yer işte sen dusun ne kadar guzel mdmsmw Yorumla MnikSevenDev188 1 yıl Bastığın yere bahar gelmiş yaz ya da dkkssk Yorumla Soran 1 yıl Alev attım ya Yorumla Soran 1 yıl Nxmxmdm Yorumla MnikSevenDev188 1 yıl Hahaha o kadar çekici biriyse bende atarım ver sjsjks Yorumla Soran 1 yıl Sevgilisi var canım nzmsms Yorumla MnikSevenDev188 1 yıl Ayırırız jejjd Yorumla Soran 1 yıl Yakışıklı misin Yorumla MnikSevenDev188 1 yıl Evet var mı ihtimal jjusfg Yorumla Soran 1 yıl Foto at o zaman Yorumla Soran 1 yıl Yok ta burdaki anonimler yakışıklı oluyo mu merak ettim Yorumla MnikSevenDev188 1 yıl Sensin anonim kkdkd Yorumla MnikSevenDev188 1 yıl Nerden atcam gel ozz bari Yorumla Soran 1 yıl Ya atiliyo mu burdan foto Yorumla Soran 1 yıl Dalga geçmeee nnxmsmsw Yorumla MnikSevenDev188 1 yıl Gizli resim falan olur anca Yorumla MnikSevenDev188 1 yıl Hızlı 😡😡 Yorumla Soran 1 yıl Sapik bişey atmazsin dimi korkuuorum jxmdmd Yorumla Soran 1 yıl Ay ben sana mesaj atamiyorum Yorumla MnikSevenDev188 1 yıl Hayır ya Yorumla MnikSevenDev188 1 yıl Niye atamıyon Yorumla Soran 1 yıl Seviyem dusukmus Yorumla MnikSevenDev188 1 yıl Jsjsj takip et ben atarım jdkd Yorumla Soran 1 yıl Sen bana at 2 dk çıkıyorum gizliden hemen at ama Yorumla MnikSevenDev188 1 yıl Okey Yorumla Soran 1 yıl Neyse ettim takip ndmsmsm Yorumla MnikSevenDev188 1 yıl Aferim kdkdk Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 753 cevap paylaştı. Stiker koy 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Üstüne neden bu kadar düşünüp soru açmaya gerek duydun salla bir şeyler
Evet ya pişman oldum sorduguma zaten nznzmzmw
😂
şudur budur yaz..
Fakeden seni bilmem ne de😀
Ne anlamadım
manzaram alev.
Çok klişe bebeğim ya
anlamam zaten böyle şeylerden , biz genelde birbirimize yürüyoruz OADSJOFPDPPQLPQPŞOGLFOAMWM
Nasıl yürüyonuz NXNDMDMDMWQ
Benim yazdığım daha klişe oldu "Güzelim🧚🏻♀️❤️" nxmsmsmsm
bilmiyorum ki tapiyoruz birbirimize LAMXKDCOLDAPALLSSLLWLQLQL
biraz olmuş kanka ALMXSKXHPWLQQPQQKQ
Sildim sonra ne yazcam a. m
k o bana çok güzel yaratıcı yorumlar yaziyo ben odun gibi NXMXMXMWQ
yazma kanka kalbinle hissettir askinuu sevgunuuu LWMCFJHAPWQPWŞ
Yok bebeğim olmaz JZMXMXMWQ
Kız mı kdkdkd
Evet ndmdm
Arkadaki dağları sen mi yarattın kdkdk
Ay çok güldümm kahkqha attım NDMDMDMDMWQQ