Ben öğrenciyim paraya ihtiyacım var. Gelirim yok. Sosyal medyada uzun zamandir konustugum bir kiz arkadasim dogum gunum diye jest yapıp laptop aldi. Bende eski laptopumu satip paraya dönüştürdüm. Kılık kıyafet aldım. Ablam ise neden laptopu bize vermedin 5 tane çocuğum var ihtiyacim vardi dedi sen benim kardesim değilsin yok işte bencilsin Maasin olsa yuzumuze bakmazsin falan dedi engelledi beni her yerden
Güncellemeler
+1 yıl
37 yasinda bir kadina yakisacak hareketler degildi
Güncellemeler
+1 yıl
Neyse teşekkürler
Sosyal medyadan bir arkadaşım doğum günüm için laptop hediye etti. Ablam ise eski laptopumu vermedim diye küstü. Saçma değil mi?
E yani durumları yoksa senin kılık kıyafet almandan saha mantıklı bir hareket olurdu. Durumları iyi iş durum değişir tabi ama insanı kişiliğine de bağlı bir durum
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nasil daha mantikli ogrenciyim ben ihtiyacim var 5 cocuk dogurana kadar akillari neredeydi ne sacma bir yorum bu Maasim olsa neyse ama bu hayatta en basta önceliği kendime veriyorum ben Sen kendini dusunmesen kimse düşünmez
Dediğim gibi kisiliginle alakali bir durum. Ben aynı durumda olsam farklı davranırdim. Kendine kiyafet almak mı senin onvelik gerektiren ihtiyacindi yapma lütfen. Dediğim bunu yapmak zorunda değilsin ama biraz rahmani de düşünmek lazım o beş çocuğun teyzesinin sonuçta. Gene sana kalmış tabi umurunda olup olmaması ama emin ol şu an genç olduğun için umrunda değil ama eğer o payı verseydin çocuklar her zaman sana minnettar olurdu ve unutmazsınız anaları babaları unutsa bile
Ne yani bana kisiliksiz mi diyorsun yani anlamadim Evlendiklerinden beri kiradalar kocasi calisiyor bakiyor onlara aile planlamasi yok bebek rizkiyla gelir kafasinda ve ust uste dogurmuş surekli ben ben diye atliyan biri istedigi olmayinca ergence davraniyor. Ben ise ogrenciyim ve zor durumdayim kimse bana elini uzatmadi ihtiyaclarimi karsilamak mecburiyetindeyim bilgisayar onlarin isine yaramazdi zaten film izlemek oyun oynamak icin bunlari zaten ellerinde ki tablet ve telefonda yapıyor gerek bulmadim hepsi bu.
Yani iki tarafında da durumları kötü ama insan da biraz bakabileceği kadar çocuk yapmalı 5 çocuk nedir ya Kimsenin hayatına karışmak istemem ama dediğim gibi çocuklar sefil oluyor bir yandan
İnternet & Teknoloji konusunda 306 cevap paylaştı.
Çok sacma
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sosyal medyadan bir arkadaşım doğum günüm için laptop hediye etti. Ablam ise eski laptopumu vermedim diye küstü. Saçma değil mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
E yani durumları yoksa senin kılık kıyafet almandan saha mantıklı bir hareket olurdu. Durumları iyi iş durum değişir tabi ama insanı kişiliğine de bağlı bir durum
Nasil daha mantikli ogrenciyim ben ihtiyacim var 5 cocuk dogurana kadar akillari neredeydi ne sacma bir yorum bu
Maasim olsa neyse ama bu hayatta en basta önceliği kendime veriyorum ben
Sen kendini dusunmesen kimse düşünmez
Dediğim gibi kisiliginle alakali bir durum. Ben aynı durumda olsam farklı davranırdim. Kendine kiyafet almak mı senin onvelik gerektiren ihtiyacindi yapma lütfen. Dediğim bunu yapmak zorunda değilsin ama biraz rahmani de düşünmek lazım o beş çocuğun teyzesinin sonuçta. Gene sana kalmış tabi umurunda olup olmaması ama emin ol şu an genç olduğun için umrunda değil ama eğer o payı verseydin çocuklar her zaman sana minnettar olurdu ve unutmazsınız anaları babaları unutsa bile
Ne yani bana kisiliksiz mi diyorsun yani anlamadim
Evlendiklerinden beri kiradalar kocasi calisiyor bakiyor onlara aile planlamasi yok bebek rizkiyla gelir kafasinda ve ust uste dogurmuş surekli ben ben diye atliyan biri istedigi olmayinca ergence davraniyor.
Ben ise ogrenciyim ve zor durumdayim kimse bana elini uzatmadi ihtiyaclarimi karsilamak mecburiyetindeyim bilgisayar onlarin isine yaramazdi zaten film izlemek oyun oynamak icin bunlari zaten ellerinde ki tablet ve telefonda yapıyor gerek bulmadim hepsi bu.
Ablanın eşi yok mu ki senden laptop istiyor
Var evleri kira kocasi yevmiyeyle calisiyor 5 cocuklari var en büyüğü liseye gidiyor
Yani iki tarafında da durumları kötü ama insan da biraz bakabileceği kadar çocuk yapmalı 5 çocuk nedir ya
Kimsenin hayatına karışmak istemem ama dediğim gibi çocuklar sefil oluyor bir yandan
Hani bende ogrenciyim ailem cok destek olamiyor olsa verirdim ama tepkisi yanlis bence
Yanlış tabi ki
Sacmalıklar Kocası alsın ona
Çok sacma