İnternet & Teknoloji Windovs 10 yüklemek istiyorum ama ürün anahtarı istiyor ne yapmalıyım? karako25 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl masa üstü bilgisayarım var ve güncellemek istiyorum 7 den 10 a geçiricem ama ürün anahtarı istiyor nasıl ürün anahtarı bulabilirim? Windovs 10 yüklemek istiyorum ama ürün anahtarı istiyor ne yapmalıyım? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. KMScipo indir.. 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ürün Anahtarım Yok seçeneği aktif mi yükleme esnasında?Aktif olması lazım. 0 8 Yorumla karako25 +1 yıl aktif değil yazıyor Yorumla XG10AV +1 yıl W10'u bilgisayarına indir, onu Flash Belleğe at, oradan da yüklemeye devam et.Ürün anahtarı istemeden kurulum yaparsın böylelikle. Yorumla karako25 +1 yıl bir yorumda sakın yapma yazıyor bir bilgin var mı? Yorumla XG10AV +1 yıl Kullandığın sistemin özellikleri iyi değilse, W10'u akıcı bir şekilde deneyimleyemezsin, ondan söz ediyor. Yorumla karako25 +1 yıl windovs 7 kullanıyorum bir şey olur mu? Yorumla XG10AV +1 yıl Sistem özelliklerin ne? Yorumla karako25 +1 yıl hangisini soruyorsun Yorumla XG10AV +1 yıl İşlemci, RAM Yorumla
Akıncı-34 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl kaçtan kaça geçiyorsun pc kaç senelik 0 9 Yorumla karako25 +1 yıl 7 den 10 a Yorumla Akıncı-34 +1 yıl sakın ama sakın deneme Yorumla karako25 +1 yıl neden Yorumla Akıncı-34 +1 yıl çünkü o kadar ağır olacakki kafayı yersin.. en fazla 2 yıllık olmalı daha eskileri 5ten daha fazla olan çok ağır olur eski sisteme yükleyince pc çok ağırlaşırr Yorumla karako25 +1 yıl hiçbir şey anlamadım? Yorumla Akıncı-34 +1 yıl bilgisayar kaç senelik.. Yorumla karako25 +1 yıl 3 veya 4 bilmiyorum ben 3 senedir kullanıyorum Yorumla Akıncı-34 +1 yıl 3 senelik pc win7 olamaz win 7 ye 10 yüklersen pc kamplumbağa gibi hareket eder.. tarayıcının açılması 1 dakika gerisini sen düşün Yorumla karako25 +1 yıl o zaman yapmayayım en iyisi teşekkürler ilgilendiğin için♥ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
KMScipo indir..
Ürün Anahtarım Yok seçeneği aktif mi yükleme esnasında?
Aktif olması lazım.
aktif değil yazıyor
W10'u bilgisayarına indir, onu Flash Belleğe at, oradan da yüklemeye devam et.
Ürün anahtarı istemeden kurulum yaparsın böylelikle.
bir yorumda sakın yapma yazıyor bir bilgin var mı?
Kullandığın sistemin özellikleri iyi değilse, W10'u akıcı bir şekilde deneyimleyemezsin, ondan söz ediyor.
windovs 7 kullanıyorum bir şey olur mu?
Sistem özelliklerin ne?
hangisini soruyorsun
İşlemci, RAM
kaçtan kaça geçiyorsun pc kaç senelik
7 den 10 a
sakın ama sakın deneme
neden
çünkü o kadar ağır olacakki kafayı yersin.. en fazla 2 yıllık olmalı daha eskileri 5ten daha fazla olan çok ağır olur eski sisteme yükleyince pc çok ağırlaşırr
hiçbir şey anlamadım?
bilgisayar kaç senelik..
3 veya 4 bilmiyorum ben 3 senedir kullanıyorum
3 senelik pc win7 olamaz win 7 ye 10 yüklersen pc kamplumbağa gibi hareket eder.. tarayıcının açılması 1 dakika gerisini sen düşün
o zaman yapmayayım en iyisi teşekkürler ilgilendiğin için♥
O ne