Şahsen General mobile çünkü sağlam telefon yapıyolar samsung da kullandım ama gm en iyisi
A) General Mobile
B) Samsung
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Telefon sıralamasini yapayım.
1. Iphone (kasa işlemci yönünden saglam ve kaliteli bir telefon. Parça değişimi yok sıfır ile degisim yapıyorlar.)
2. Samsung (Eski zamandan beri bildigimiz bir telefon ve nokia gecdi işlemcisi iyi ve yeni cikardigi telefonlarin kasalari saglam ama ucuz istersen plastikdir. Teknik servis zayif parca degisimi yapıyorlar.)
3. HTC ( Kasalari saglamdir hizi idare eder kullanımı zevklidir.
4. Sony ( Kasa bakımından güzel özellik bakımından zengin ama parca yazilim sorunlari var.)
5. Gm yani General mobil ( Özellikleri yüksek fiyati düşük kulaga hoş geliyor ama işletim sistemi cin mali telefonlarda kullanılan mtk işletim sistemi var + kaliteli işcilik yok soketleri cogunun arza veriyor.
Telefoncuda calisiyorum ve eniştem telefoncu yani ezo gelinden sallamiyorum. :))) @nedenben09
Ben çıraklıktan gelmedim yüzlerce prpjede çalıştım ve teknoloji alanında yeni değilim akınsoft robotik webaynet microsoft chip gibi tanındık firmalarda çalıştım stajım bile iha haber ajansında oldu benim :) telefon tamir işi de zor görünsede son derece basittir. siz tamir yapadurun bende android için uygulamalar yapmaya devam edeyim ki sizler Android'i daha iyi kullanabilin
Yazılım işide zor görünse'de son derece basit bir meslek aslında. Yapdıgın bir kaç uyguluma söylede indireyim
İkisi de değil plastik kasa telefon nedir ya sony ve htc her konuda kaliteli samsung kaliteli falan değil ben bilgisayar mühendisiyim işkembeden sallamıyorum
Cevap
7Cevap
Şüphesiz Samsung derim ama gm Türk tandanslı olduğundan dolayı saygıyı hak ediyor
general mobile yeni bir telefon cıkarmı ve telefonun özellikleri aşırı derecede iyi fiyatına göre zten mükemmel bence general mobile
Aynı takozun başka rengi.
GM b*k gibi içindekiyle Samsung bir mi Allasen
samsung dan memnunum.. = )
General mobile ucuz ve etkili yani..
Sony..
A) General Mobile
General mobile.
Samsung
Samsung
Samsung
Samsung
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?