Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR BU HABERİ HERKESE YAYIN BİLGİSİ OLSUN HERKESİN !!!
Arkadaşlar tiktok fenomeni uzunmakarna özgür balakar öldü haberi yayıldı özgür öldü youtube gördüğümüz özgür gerçek özgür değil Cin süretinde bürünmüş bir insanmış bu öldü haberleri yayılmış uzunmakarna görüyor ama bu duruma sessiz kalıyor sen öldün sen gerçek deilsin diyorlar sessiz kalıyor ses çıkarmıyor bu dediklerine bi tuhaflık var bende izledim bu kızın yayınlarını yani bi tepki verir ölmedim yaşıyorum der ama demedi TUHAF KIZ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tiktok ta bunları takip edenlerin beyni olmadığına eminim
uzunmakrna ölmüş o gördüğümüz uzunmakarna kılığına girmiş bir cin cinler insan kılığına girebilirmiş...
Kardeşim aklıbaşında bir insansın bırak isterse eti cin olsun boş ver
insan kılığına girmiş cinler aramızda dolaşıyorlar örnek uzunmakarna
Hee cin hee kız cin gibi 6.7 milyon zalak üye yapmış kendine
uzunmakarnanın tıpkısının aynısı olduğu için olabilir tam ikizi gibi 6.7 milyon kişinin 6 milyonu bilmiyordur 7 milyonuda biliyrdur burumu kimse takmıyordur... ama ben ispat ettim bu kızı yakında tavırlarında bir değişiklik olursa bu kızda sonra bana demeyin sen haklıymışsın diye
Tamam öyle olduğunda söylicem söz
Bende bu kadını aklı başında biri sanıyordum. Vay arkadaş ya yaşa ki neler göresin.
Bide gece yanlız uyucam yaa benn korkdum üffff engellesem mi acaba seni sfsfaggss şaka🤔🤣
Nerden buluyorsunuz böyle saçma şeyleri
saçma değil kızın evide cinler cirit atıyordu yayın yaptığı sırada izledim bir şey olmamış gibi yayın açıp sohbet ediyordu evde sesler geliyor sanki özgür özgür değil gibiydi hala o evde yaşıyor
Kızım bırak şu gereksiz işleri ya
herkes öyle diyor evinde cinler cirit atıyor kız hala cinlerin cirit attığı evde yaşıyor korkmuyorda garip kız
Daha ciddi dertlerim var
E bizene bundan ya
Mavi gözlüsün
ŞAŞSŞWŞDŞEDŞEŞDŞ