Gizli Üye(18-24)+1 yılYasakçı zihniyeti bu ülkede gøtten sīkīyoruz. Haberin olsun. Daha yazmayı bilmiyorsun. Şunu bil. Toplum birkac kişinin sığ ideolojik fikirlerine ya da ideallerine endeksli değildir. Buna göre şekillenmez. Bir şeyleri yasaklamal çözüm degildir. Subjektif fikirlere de mutlaklık biçip topluma dayatma fikri cahilcedir. Saygılar.
0114 Yorumla- +1 yıl
Feto vr pkk nin en azili dusmanihim. Fegoculer tarafindan onlarca kez oldurulmdye calisildim
- +1 yıl
Abd cia beni izliyor. Şu an bu yazdığımı bile okuyorlar ve benle dalga geciyorlar. Ama gulecekleti varsa gorrcekleri devar. Bir gun abd de yok olur
- +1 yıl
İstedigim zaman onları alt edebilecegimi biliyorlar. Zamani gelecek herseyin.
Cevap sahibi+1 yılIyi senaryo yazıyorsun abicim. Bu ülkede kendi yazip kendisi devletçilik oynayan çok insan oldu. Bu ülkeye gram katkıları olmadı bu insanların. Boş gelip boş gittiler.
- +1 yıl
Doğru diyosun ama feto nasıl bittiyse abd de bir gun biter yalnış mıyım. Her devlet yikildi. Abd nin teknolojisi cok güçlü. Haarp zihin kontrolu telepati inanilmaz teknolojileri var. Türkiye devleti de teknoloji uretmeli.
Cevap sahibi+1 yılKomplocu dayım. Neden senarist olmuyorsun? Haarp zırvaları gibi tonla zırvayla o güzel kafanı doldurmamani öneririm. Koca ülkeyi bu tür zırvalarla kurtarmak kimsenin sorumluluğu değil kişi daha kendisine el uzatamazken. Bak abicim, dayım. Bu saçmalıklarla 50 yaşına da 60 yaşına da gelirsin ama olan sadece senin zamanına olur. Hayatına odaklan derim.
- +1 yıl
Haarp zirva ise neden 2023 ve 1999 dwpremlerinden 2-3 fun once amerikan gemilwri bogaza dwmirledi? Tesadüf mu. 2022 de yapilan deprem tatbikati daneyinnesiydi. Tam depremden 3 gun once boğaza demirleyen gemide amerikan bayrağının buyuk turk bayraginin kucuk olmasi neydi. Devlette biliyor haarpi ama aciklayamaz tatbikat o yuzden yapildi. 12 kasim 2022 deprem tatbikati. 13 kasim 2022 taksim patlamasi. Yillarca saldırı yapilmazken tatbikattan sonra saldiri yapildi tesadüf mu yoksa bizim planlarimizi bozmayın mesajı mi?
- +1 yıl
Haarp yok demek tum bunlara tesadüf diyecek kadar abd asigi olmak demektir.
- +1 yıl
Abd dahil hicbir devlet masum değildir.
Cevap sahibi+1 yılHaarp nedir abicim? Açıkla bakalım.
- +1 yıl
Her devlet kendi halkini ve kendi cikarini dusubur. Tesla haarpi icat etti abd ele geçirdi bunu aeastirsan gorursun zaten. Abd nin elinde inanilmaz otesi teknolojiler var maleswf.
- +1 yıl
Sen benim yazdiklarimi arastir ben uydurmuyorum sen benim uydurxugumu sanitosun ama hepsi gercek. Hep depremden once gemiler demirliyor bayrak olayi hepsi gerçek. Durup dururken bir anda deprem tatbikati yapilmasi zaten olayi anlatıyor.
- +1 yıl
Butun bunlarin hepsi tesadüf bir degil iki degil. Yani abd cikip biz haarp yapiyoruz mu demesi lazim nasil bir kanit gerekiyo ki
- +1 yıl
Neden abd ye toz kondurmuyoruz ki. İlle gordugumuz. Herseyin dogru olmasi mi gerekiyor. Abd nun boyle bir teknolonisi vars zaten saklar kimse bilemez ki. Böyle ipuclarindan yakalanir. Bunlar tesadüf mu
- +1 yıl
Yani abd nin oluşturduğu sosyal medyadaki fenomenler tabiki haarp yok diyecekler. Abd tarafindan yonetiliyor hepsi cunku. Bunu bir de bilim samatasi ile yaparlar.
Cevap sahibi+1 yılBunların temeli Türkiye'deki abd düşmanlığının sebebi olan Abd hayranlığı. Farkında değilsin ama sen Abd'ye düşman olduğunu iddia etsende düşman değilsin. Tam tersi hayranisın. Bunun altında da korku yatıyor. Abd dünyadaki en büyük 2 gücten birisi ve bu yüzden Türk halkı gerçeklikten uzak bir şekilde Abd'nin gücünü abartarak kötü olaylara bahane malzemesini kullanarak komplo teorileri üretiyor. Bunu sadece Türkler yapmasa da en çok Türkler etkin bu korkuyu kullanmada.
www.dogrulukpayi.com/.../deprem-makinesi-haarp-ve-ona-dair-iddialar-nelerdir
Bu yazıyi, incelemeyi/makaleyi defaatle oku. Dogru bildiğin dogmatik yanlışlardan arın.- +1 yıl
Bu site de abd gudumunde.
- +1 yıl
Google abd gudumunde swn google da bisey aradin mi abd cikarina ne uygunsa sana onu onerir. Ben gemi bayrak diyorum tesadüf mu diyorum tesadüf mu bunların hepsi sen bunu araştır abd nin sitelerini atma
- +1 yıl
Abd cok masum ulkeymis gibi hic suphelenmeden google un onerdiklerini youtubeu twitter i kullaniyoruz tuhaf yani yav arkasinda abd cia var bu sitelerin insanl sorgular biraz bu kadar abd guveni babana guvrnmezein abd ye guveniyon niye
- +1 yıl
Ben yandex de arama yapmani oneriyorum
- +1 yıl
Rusya cin niye abd nin uygulamalarini yasakladı sence
Cevap sahibi+1 yılO dediğin gemiler Arleigh Burke class muhripler. O gemilere inan bir taşı etkileyebilecek bir şey bile sığdıramazsın. O gemiler savaş muhripleri ve her zaman rotalarındaki
İstanbul'a da uğruyorlar.
O gemilerde ne oldugunu soyleyeyim.
127 mm top,1 cıws, Vls , helikopter hangari, radar, elektronik taarruz sistemi, makinalı silahlar ve personel. Baska bir şey degil.- +1 yıl
Nereden biliyorsun peki icinde gezdin gordun mu
- +1 yıl
Tam depremden bif gun once 5 subatta kagithanede tuhaf bir deprem olmasi da mi tesafuf. Muhtemelen hedef istanbuldu. Yapamadilar. Yani butun bu anlattigim herseye tatbikata bayraga bu olaylara demirlemeye tesadüf diyosun. Hayirli olsun.
- +1 yıl
Kagithanedeki normalde 3.5 lik normal bir deprem acayip gundem olmustu cunku anormal bir ses cikmis ve kagithanede fay yokmus deprem olamazmis. Ne dersin buna tam depremden 1 gun once. Xperim yetse lunk atacam cunku dediklerimi uyduruyom saniyon.
Cevap sahibi+1 yılAskeri teknoloji 8 yıllık hobim. Abicim kafayı bozmussun. Abd emperyal bir ülke ve masum degil tabii ki ama komplo teorileriyle Abd'yi hicbir ulkenin ve insanlığın sahip olmadığı şeylerle abartarak tanrısallastırıyorsunuz. Bir şeye inanmadan önce bilginiz olmali yoksa böyle ideolojik saplantı haline geliyor bu konular
- +1 yıl
Kagithanede denediler olmadi guneydoguyu yaptilar ya da haarpi ses ettiler bilemeyiz. Turkiye de bos durmugor teknoloji konusunda. İstanbul daki depremi teknolojisi ile engellemis olabilir. Zaten soylunun bizim beklentimiz istanbuldu diye bir aciklamasi var.
- +1 yıl
Gemiyi gezip gormemessin google da yazani kopyaliyon buraya. Adam seni ogle kandiriyor belki ne biliyon.
Cevap sahibi+1 yılTürkiye devpem ülkesi. Türkler 1071'de Anadolu'ya girmeden önce de deprem oluyordu, gelecekte de olacak. Bu ülke deprem ulkesi kabul etsenizde etmesenizde.
Cevap sahibi+1 yılTürkiye deprem ülkesidir. Bu kadar basit.
- +1 yıl
Yav tamam deprem oluyorda yapay da yapiliyor. Van depremi yapay demiyorum mesela. Van depreminde boyle tuhafliklar yoj. Ama bu depremde ve 99 dwpreminde tuhafliklar var anlamiyor musun yani? Zihnini ac biraz.
- +1 yıl
Biz cahil sende cok bilim asigi mi oldun boyle simdi? Abd nin fonalndigi sozde bilim adamlarinin dedikleri niye dogru olsun ki? İnsandir bu karfesim insana guven olmaz. Bilim afami fa olsa para verdin mi serefsizlik yapar. Abd yi yonetenlerde insan. Onlarda cakkalik yapabilir unutma bunu. Tarihteki devletlerun liderlerin hepsi kendi cikarini dusunmustur
- +1 yıl
O yuzden baskalarinin dediklerini dinlemek yefine sorgulamak lazim
Cevap sahibi+1 yılTuhaflık neymiş? İstif sınifı fırkateyne deprem gemisi demek kadar saçma bir durum. Soylu diyorsun. Süleyman Soylu'yu kim takar. Gecmişten beri taraf degistiren ve samanyolunda fetullah güveni öven birisi.
Sen kafayı bozmuşsun. Başka bir durum yok.- +1 yıl
Ve tesla haarpi buldu. Bunu da okursan bilirsin. Abd nin elinde bu teknoloji var yani.
- +1 yıl
Bunları sana hic kimse soylemez. Soyleyene de deli derler zaten. Senin kendi aklini kullanip sorgulayarak arastirmaci olarak ogrenebilirsin ancak.
- +1 yıl
Suleyman soylu icisleri bakaniydi sev sevme bilgisi var haarbi bildigi icin kasim 2022 de deprem tatbikati yapti. Yaziyorum ben ama sen yazdiklarimi okumuyosun bile. Okumadan nasil ogreneceksin
Cevap sahibi+1 yılSorgula abicim. Sorgula. Tonla bu safsatayi ele alan makale var ama arastirma kilturünden yoksun bir sekilde h
kahvehane sohbetiyle burada araştırmaktan bahsediyorsun. Haarp'in ne işe ysradığını ve teknik özelliklerini bilmiyorsun bir kere. Bilgi kaynağın olarak akp'li dayıların 25 yıllık teorilerini baz alacaksan senin işin yaş.
Cevap sahibi+1 yılSoylu ne mezunu?
- +1 yıl
Bu deprem normal degil diyorum cunku tuhaflıklar var diyprum bu kadar basit. Sen saplantili bir bilim asigi oldugun icin egona yediremiyosun zihnin acik degil cunku. Sabit fikirlisin. Senle taetisilmaz. Feto ve pkkyi bitiren adam soylu ya karsi duyduğun nefrette ne kadar abd zehirlenmesi yaşadığını gosteriyor zaten.
- +1 yıl
Ben erdogani sevmem ama soyluyu severim.
- +1 yıl
Cok basit tuhaflıklari soyluyorum ce bunlar nasil tesadüf olabilir diyorum yok makale yok haarpin calisma mekanigiymiz abicim cok basit bisey soyluyorum ya bunlar nasil tesadug olabilir cok basit karmasik değil
- +1 yıl
Sosyal medyadan cok etkilenmissin sen.
- +1 yıl
Egona hukmettigi icin sadece cahiller haarbi savunur diye dusundurtuyor sana sosyal medya. Bu algi yuzunden genis dusunemiyosun. Ozgur de olamiyosun. Senin gercek dusuncen ne?
- +1 yıl
Cahil koylu kahvehaneci dayi demen ne kadad sosyal mefya zehirlenmesi gecirdigini gösteriyor. Bu tabiri insanlar halki kucjmsesin diye abd uretti.
Cevap sahibi+1 yılAbicim. Boş yapma. Onlarca haarp zirvacısıyla konuştum.
www.dogrulukpayi.com/.../deprem-makinesi-haarp-ve-ona-dair-iddialar-nelerdir
Şunu oku. Tüm sorularina cevabın burada.- +1 yıl
Sen haarbi savunursam oyle cahil olucam korkusuyla düşünmeden reddediyosun cunky egon sosyal medya tarafindan esaret altina alinmis. İnternet yasaklanmasa da sen birak bu sosyao medyayi.
- +1 yıl
Sosyal medyadaki fenomenler de insan. Abd onlara parayi verir onlarin istediği gibi icetik uretirler.
- +1 yıl
Yav abd sitesi atma bana
- +1 yıl
Twitterda gordugun cahil tiplemeler youtubeda gordugun cahil tiplemeler yalan kurgu alayi seni zehirliyorlar.
Cevap sahibi+1 yılBenim hakkibdaki varsayımlarım sadece bir varsayım. Fizik bilmediğin için bu zırvalara aldirmıyorum. Sağlam bir lise fizik bilgin bile olsa bu saçmaliğı dillendirmeye utanacağına eminim. Bilgi yok sende abicim. Sadece komplo sacmalıklari ve soylentiler. Sana kaynak atinca da Türk kurumuna bile Abd uşağı sıfatını yapıstırıyorsun. Komplo sacmaliklari da google'da var. Önemli olan saglam bilgi edinebilmek. Daha Burke class destroyer'ı bilmiyorsun ve komplo üretiyorsun. Sadece komik.
- +1 yıl
Sen kesin z kusagisin. Senin gibi genclerin gercrk bir dusuncesi benligi yok. Sizin benliginizi de abd ysni sosual medya olusturuyor. O yuzden internet yasaklanmali. Cin rusya yasakladi amerika bile kendi genclerini cin etkisinden icin tiktoku yasakladi. Herkes dis ulkelerden korunmaua çalışıyor. Biz de niyr abd uygulamaları var?
Cevap sahibi+1 yılAbi sg lu
ütfen. Fizik, teknoloji, genel kültur 0 sende. Gelmiş kaynaksız bol bol atiyorsun ve sallıyorsun. Kaynaklari da ad hominem'le reddediyorsun. Ad hominem'in ne olduğunu da yeni öğreneceksindir. Gözünü seveyim. Biraz oku.- +1 yıl
Yav bak olay karmaşık degil basit. Butun bu tuhafliklar neyin nesi? Sen fizik profosuru musun? Ne hava yapiyon? Okudugun dogruluk pqyi isimli siteden neanladin? Ne biliyorsun? Sana soylenen dogru degil belki bilebilir misin yok. Egonu tatmin edersin sncs ben bilim severim diye ego yapqrsin
Cevap sahibi+1 yılSenin bilgi kaynahın ne abicim? Fizik bilen bilir anbicim. Haarp tasinabilir bir şey değil ki? Harrp'in kurulu anten gücü bir taşı bile etkileyemezken Abd korkusundan Abd'yi tanrisallaştırmanız trajikomik. Ben zaten sorguladım ve bir sonuca vardım. Sen de sorgula.
- +1 yıl
Rusya google abd nin diye yandex i yaptı. Bak bunlar akilli devletler biliyorlar insana guven olmayacagini. Sen gidiyorsun ne oldugunu anlamadigin bir yaziyi bilim diye banq veriyorsun niye çünkü bilim düşmanı cahil kahvaneli koylu akpli olmaktan korkuyorsun cunku sende o algiyi yarattilar haarpi savunanlaf dislerini fircalamayan tipler degilmi sana gore soshal medyada oyle gordun. Bilim siteleri okuyanlar cok havali ondan hiçbir halt anlamasan bile okuyosun
- +1 yıl
Gozluklu okumayi seven cok bilgili kulturlu bir genc oldun bravo
- +1 yıl
Ama ruhunu abd ye satmissin
- +1 yıl
Haarp ney sen nerden biliyorsun tasinip tasinamayacagini ak. Gordunmu. Belmi tasinabilir
- +1 yıl
Abd de haarp vsr diye tanri mi oluyor ak teknoloji ne seviyede fwrkinda degilsin herahlde bizde bile cep telefonu varken abdde haarp olmasi cok mu tuhaf
- +1 yıl
Swn cok havali elit cahil olmayan akpli olmayan bir gencsin
- +1 yıl
Amerika da insanin ne mal olduğunu biliyor çinin diye tiktoku yasakliyor. Ben diyorum o yuzden abd nin yonettigi sosyal medyada gorduklerine inanmayın diye
Cevap sahibi+1 yılBelkilerle iş yapilacaksa ohooo. Bu is zaten burada bitmistir. Ezbere iş yaparsan daha çoook boyle kısır döngüde takılirsin.
Kimse benim aklima oyle bir sey yerlestirmedi.
Ben yüz yüze konustum ve öyleler. Eminim sende kaç tane boş atan insani ve kanalı takip edip gram rasyonalitesi olmayan seylerle kendini oyaliyorsun.
Haarp'in taşınılabilecegini gördünmu de komple teorilerine inaniyoraun?
Bizzat üniversiteyw bağlı Haarp yerleskesine giden Türkler bu zirvayi dile getiriyor. Abd'yi gözünuzde 5-10 kat büyütuyorsunuz.- +1 yıl
Belkilerle is yapmamin nedeni bu depremdetuhafliklar olmasi be bilader onlarca tuhaflik var
- +1 yıl
Sebepsiz yere haarp var demiyorum. Anlattim sana tuhafluklari gemiler bayrak tatbikat
- +1 yıl
5 subat 2023 kagitgane depremi eksidede başlıklarivar hepsijnun arastir biraz
Cevap sahibi+1 yılBir iddia atıyorsan kanitla. Kanitlayamıyorsan baska bir sey değildir.
- +1 yıl
Kanit zaten bunlar
Cevap sahibi+1 yılpuhaha
- +1 yıl
Sen nasil bir kanit bekliyorsun ne olacak ki bunlar zaten kanit. Geminin rada olmasi kanit. kagithane depremi kanit. Xen nasil bir kanit istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılbu konuşma lütfen sonlansın dayı.
- +1 yıl
Abd cikip biz haarp mi yaptik diyecek. Turkiye cikip amerika haarp yapuyor mu ditecek1. Olabilir mi bohle biswy. Geminin icinden goruntu mu paylasilacak.
- +1 yıl
Ben sebepsiz konusmam. Ama sen sebepsiz bos ezbere konuşuyorsun
- +1 yıl
Dayi olduğumu nerden viliyorsun. Haarpciler sana gore okul okumamis kahveneci dayilar degilmi. Tam bir sosyal medya zehirlenmesi yasayan cahil z kusagisin
- +1 yıl
Bende z kusagiyim deswm inanmazsin cunku algin slsyal medya ile bozulmuş
Cevap sahibi+1 yılTürkiye deprem ülkesi ve karadeniz-marmara-akdeniz hattinda her zaman savaş gemileri olur. Savaş gemileri oradayken hergün deprem olmaaj gerekir. Savas gemilerinin boyutu , tehcizatı belliyken kanitlanamayacak bir zirvaýi iddia etmek kanitsa ben buna gülerim. Dayi yeterli bu kadar.
- +1 yıl
Haarp car demek sorgulamak egona yedirmiyor bilime tapinca egon mutmain olmus oluyor bpylede bir zavallisin
- +1 yıl
Aynen her zaman abd gemisi demirledi siye haberler okuruz zaten ben 5 şubatta okudum haberi abd demirledi ve kagithane depremini de goruncekesin bisey olacak dedim ve 6 subatta buguk deprem oldu.
Cevap sahibi+1 yılUzaylilarda 51. bölgede dayıcım😹
- +1 yıl
Arastiranlar icin tuhaf biseyler oldugu cok belliydi adamlar aslinda gozunun icine baka baka yapiyor ama sosyal medya ile oyle uyusturmus ki kitleleri milelt hala daha anlamiyor
- +1 yıl
Abd sadece 99 depreminde ve 2023 depreminde demirledi
- +1 yıl
Ben dayi değilim 20 yasindayim
- +1 yıl
Bakalim simdi nasil asagilayacaksin
- +1 yıl
Abs her zaman bayragini buyuk turk bayragini kucuk yapar zaten belliydi karfesim bisey oldu ben deprem olmadan once tuhaf bisey olduğunu anladim
- +1 yıl
Beni asagiliyip kendini uste koyman lazim ki egon tatmin olsun. Sozde bilimle uğraşıyor ama gercekte bilim hakkinda da hiçbir bilgin yok okudugun hicbit bilim yazisini snlamadigina eminim sirf egonu tatmin rtmek icin okuyosn
- +1 yıl
Gelmis burada kopyala yapistir yapuyisun
Cevap sahibi+1 yılNeyle yapıyor gözünü sevdiģim.8 yildir askeri teknoloji hakkinda çogu haltj biliyorum. Arleigh Burke'lerde öyle bir şeyin olduğunu iddia etmek büyük cehalettir. Geminin içindeki tüm tehcizati dahi çıkarsan depremi tetikleyecek gücün 1/10000000'unu üreten bir makina koymak bile imkansız. Haarp'in ne oldugunu, neyi neyle ithsm ettiģini bilmeyen insanlarsıniz. 1999 depreminde 76 yildir depreme önlem almayan hükümetlerin beceriksizligini ortmek isteyenler tarafından konplolar ortaya atıldı. Cahiller de yedi. 6 subat depreminde de ayni amacla bu dile getirildi yine.
Ortaçagda o kadar büyük depremleri kim tetikliyordu?
Deprem ulkesiyiz. Sizin sorgulamaniz gereken" neden Türkiye Cumhuriyeti depreme hazır değil, neden düzgün bir şehir planı yok? "demek yerine bu tur zirvaları ezberleyip kaynakları hiçe sayıp böyle devam ederseniz bu ulke hiç gelismez. Böyle devam ederiz.
www.dogrulukpayi.com/.../deprem-makinesi-haarp-ve-ona-dair-iddialar-nelerdir bu kaynak yandex'te de , Turk arama motorunda da var. Arama motorlarının ne ise yaradığıyla icerik ureticilerini birbiriyle kariştırıyorsan daha ne diyeyim, dayi.
Sana dayı dememin tek sevebi de canım öyle istiyor. İdeolojik bataklığa saplanmişsın ama haberin yok. Bol şans. Baska da bir şey demiyorum.- +1 yıl
Amerikan gemisi bogaza demirledi diye en son ne zaman haber gordun ben en son 3 subat 2023 de gordum ondan once de hic gormedim. Tek vaka bu da degil kagithane depremi bayrak olayi kasim 2022 deprem tatbikati. Eee? Daha ne bunlar ney
- +1 yıl
Her zaman demirliyosa niye 1 yildir bouel bir demirleme haberi gormedik. Bu sıradışı bir olau cunku.
- +1 yıl
Abs gemisi yine demirledi diye bir haber okusam yine suphelenirim. Ancak abd gemisinin tek basina demirlemesi de ben kanit olarak sunmuyorum dikkat ettiyssn.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca Ada sınıfi korvetlere de bakarsan bu bir denizcilik geleneği. Geminin koprü bölgesinde demirleyecegi ilkelere ait bayraklar bulunur. Bu geminin mensei bayragından küçüktur. Çok boş yapıyorsun. İyi gunler.
- +1 yıl
Bundan baska kanitlari da soyledim.
- +1 yıl
Hepsini birlestirince haarp oldugu netlesiyor.. Bu kadar basit. Gttrn sikmiyorum. Parçaları birlestiriyorum.
Cevap sahibi+1 yılwww.milliyet.com.tr/.../abd-gemisi-istanbula-demirledi-buyukelcilikten-aciklama-6993010
al daha da fazla boş yapma.- +1 yıl
Ee? Buyukelcilik dediyse dogrumu
- +1 yıl
Yanlis anladim. Tamam en son18 Ağustos 2023. Yarim yildan gazladir2boyle bir demirleme olayi yok. demekkiher zaman olan bisey degil.
Cevap sahibi+1 yılla sg.
- +1 yıl
Her demirleme de deprem yapmiyorlar ancak muhakkak kotu seyler yapıyorlar. O gun belki farkli şeyler yaptılar. Yani böyle sik olmayan bisey var ve her buyuk deprrm de de abd gemileri bogazfa demirli.
- +1 yıl
99 depreminde de boğazda abd gemileti demirliymis.
- +1 yıl
Ayrica haarpi savundum diye rte yo ssvunmus olmuyorum alakasi yok rte abd yi istemediği icin haarp yapti demiyorum abd her ulkeyo tehdit eder istediğini yapsin diye. dikkat ettiysen o deprrmdrn sonra rtr daha bir abd uyumlu olmaya basladi. Soylu gibi abd düşmanını kabinedrn atti ingiliz mrmrdi getirdi mesela
- +1 yıl
Neredeysw 1 yil olacak ve demirleme olayi yok. Bu sik olan bisey degil o guxden1haber oluyor zaten
Cevap sahibi+1 yılwww.sozcu.com.tr/abd-savas-gemisi-sarayburnunda-demirledi-wp6742903
https://youtu.be/DBQpXKzVjfc?feature=shared
https://youtu.be/J0jD8Swl3h8?feature=shared
sana ne desemde yanlış bildigin doğruya inanacaksın
Benden bu kadar. Cahil olmamak senin elinde.
- +1 yıl
Demirleme olayi, 5 subat 2023 esrarengiz kagithane depremi, 12 kasim 2022 deprem tatbikati 13 kasim 2022 taksim patlaması. Devletler masum degilse bizde masumca dusunmemeliyiz.
- +1 yıl
Ve bayrak olayı.
- +1 yıl
Daha aklimangelmeyen seylerde vardır.99 depremini de araştır. 2023 depremiyle cok benziyor.
- +1 yıl
6 subar 2023 depremi öncesi gökyüzünde isik patlamalari da olmuş. Bunu celal sengore sorduklarinda sebebini bilmiyorum demisti.
Cevap sahibi+1 yılhicbir bøk bildiğin yok kankam. Sen papağan gibi aynı şeyleri sayıklamaya devam et. Elciliği ve bakanlığı bile yalanlayan birisinin kaunaklari ilahi olmalı (!)
Sen takıl kendi halinde.- +1 yıl
Puhahaha ben ssna kanit söylüyorum sen abd ajanlarini atiyosun bana. Ne denir ki ssna. Sen gercek misin acba insan hic mi sorgulamaz ak.
- +1 yıl
Acaba abd tarafindan planlari desifre olmasin diye olusturulan bir yapayzeka misin.
Cevap sahibi+1 yılDeprem Araştırma Enstitüsü Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Ali Pınar daha öncesinde yapmış olduğu bir açıklamada deprem ışıkları hakkında, 'Görülen o ışıklar yüzde 90'lık kısım dediğimiz sismik enerjinin ısıya dönüşme olayıdır. ' ifadelerine yer vermişti.
evrimagaci.org/deprem-isiklari-depremler-sirasinda-neden-gokyuzunde-isiklar-beliriyor-13416
vizyonergenc.com/.../deprem-aninda-neden-gokyuzunde-isiklar-beliriyor-1676983781198- +1 yıl
Hangi elciligi ve bakanligi yalanladim ak yazdigim herşeyi oku
Cevap sahibi+1 yıl- +1 yıl
Yazdigim herseyi okumuyosun be kardesim.
- +1 yıl
Yanlis anladim dedim ya. Okumuyosun dinlemiyosun nasil olucak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır gereksiz
00 Yorumla
+1 yılİnternetin yasaklanması çözüm değil. İnternetin sınırlarının belirlenmesi gerekiyor. Toplum ahlakını bozan tiktok gibi uygulamaların kapatılması, kızlarsoruyor gibi uygulamaların ise ciddi filtrelerden geçmesi gerekiyor. Tabi bunu yapmadan önce televizyonlarda yayınlanan dizilerde aldatmanın meşrulaştırılmasını, taciz ve tecavüzlerin toplumun içine işlenmesini, mafya dizileri ile mafya ve mahalle serserilerinin ve hatta torbacıların güzellemesini engellemeleri gerekiyor.
04 Yorumla- +1 yıl
İnternet filtrr miltre olmaz direk yasaklayacan ugrasmaya gerekyok cin gibi olmaliyiz kuzey kpre gibi olmalıyız
- +1 yıl
Kuzey korede "intranet" adı altında ülke içinde sınırlandırılmış internet kullanılıyor. Orada internet yasak değil. Sadece internetlerinde yüksek kısıtlama mevcut.
- +1 yıl
Tamam bizdede öyle olsub
- +1 yıl
Twitter youtube integrem olmasin yefli ve milli uygulamalr ve siteler acik olsun sadece oradada yerli vemilli olanlar disinda kimse iceri kuretemesin
Twitter (x) yasaklansın
14 Yorumla- +1 yıl
Hepsi
- +1 yıl
Kafir abd ve batinin yaptigi tum siteler yasaklanmali
- +1 yıl
Allah razi olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuklar bilinçlendirilmeli
22 Yorumla- +1 yıl
Anne miyiz ☺️
- +1 yıl
Cocuklar ana babasini dinlwmiyor ki enes baturu dinliyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılS lan
02 Yorumla- +1 yıl
İnternet seni sinir hastasi etmis kardesik. Bir uyusturucu bagimlisina da uyusturucu birak diyince ayni tepkiyu veriyot s lan sanane benim iyusturucumdan diyor.
Cevap sahibi+1 yılHadi lan kardeşim
mal mısın
31 Yorumla- +1 yıl
Mal olan ben degil abd cia feto
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa sus % 0 parti
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alakasi var bunnun siyasi pattiyle
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği