İnternet & Teknoloji İnstax Mini almaya değer mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bizimkiler alacakta doğum günü hediyesi pahalanmış baya İnstax Mini almaya değer mi? Cevapla Doğum Soruları Hediye Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
NeedOxyGen Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl beklentine bağlı. bende var memnunum gayet 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Rengi ve modeli ne? Yorumla Soran +1 yıl Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum Yorumla NeedOxyGen +1 yıl fotoğraftakinin tıpatıp aynısı Yorumla Soran +1 yıl Kaç yıl önce aldın Yorumla NeedOxyGen +1 yıl 4 ay falan oldu galiba Yorumla Soran +1 yıl Daha yeni almışın fiyatına değer mi bilemedim ya 4 -6 yıl önce 600 dü fiyatı Yorumla Soran +1 yıl Hayırlı olsun Yorumla NeedOxyGen +1 yıl teşekkür ederim 💕 Yorumla Soran +1 yıl Ablam üniversite okurken 2014 yıllar da felan fiyatının 200-300 olduğunu söyledi 🥲 bende 3 ay önce alsaydım fiyatı yine artmış 4 bin küsür olmuş Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 852 cevap paylaştı. Bi ara hevesliydim onun yerine iPhone aldım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim de öyle oldu 😀 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Şaşmaz 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yok ya hiç değmez bence alma
beklentine bağlı. bende var memnunum gayet
Rengi ve modeli ne?
Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum
fotoğraftakinin tıpatıp aynısı
Kaç yıl önce aldın
4 ay falan oldu galiba
Daha yeni almışın fiyatına değer mi bilemedim ya 4 -6 yıl önce 600 dü fiyatı
Hayırlı olsun
teşekkür ederim 💕
Ablam üniversite okurken 2014 yıllar da felan fiyatının 200-300 olduğunu söyledi 🥲 bende 3 ay önce alsaydım fiyatı yine artmış 4 bin küsür olmuş
Bi ara hevesliydim onun yerine iPhone aldım
Benim de öyle oldu 😀
Şaşmaz 😀