İnternet & Teknoloji Laptop uçak gibi ses çıkarıyordu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Pc nin arka ızgara deliğinden fanına makina yağı damlattım 15 damla falan. Ses kesildi çok tiz çalışıyor. Gürültü sesi gitti. Sorun çözüldü mü sizce? Güncellemeler5 ay HD0 37C den 32C ye düştü Laptop uçak gibi ses çıkarıyordu? Cevapla Laptop Soruları Fal Soruları Uçak Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 5 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çıkarıp greslesen veya yağlı pas sökücü de eklesen iyi olur yağa bulamanin manası yoktu hocam 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 5 ay İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı. Tozlar temizlendi mi? 0 3 Yorumla Soran 5 ay Dün elektrikli süpürgeyle temizledim. Yorumla Soran 5 ay Yine uçak sesi yapıyordu. Şu an makina yağı damlattım. Yorumla BloodyGamer 5 ay Kompresör al bir tane mutlaka, üflet. Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 63% 5 ay Ana karta yağ damladıysa cozlamasın :))) 0 1 Yorumla Soran Yeni 5 ay Anakarta da dökecektim. Dökmedim şimdi ne olur ne olmaz diye Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Geçici çözülmüştür 1 1 Yorumla Soran 5 ay Evet öyle oldu yine devam ediyor. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çıkarıp greslesen veya yağlı pas sökücü de eklesen iyi olur yağa bulamanin manası yoktu hocam
Tozlar temizlendi mi?
Dün elektrikli süpürgeyle temizledim.
Yine uçak sesi yapıyordu. Şu an makina yağı damlattım.
Kompresör al bir tane mutlaka, üflet.
Ana karta yağ damladıysa cozlamasın :)))
Anakarta da dökecektim. Dökmedim şimdi ne olur ne olmaz diye
Geçici çözülmüştür
Evet öyle oldu yine devam ediyor.