İnternet & Teknoloji Youtube sizde açılıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bende açılmıyor Güncellemeler+1 yıl Cevaplarınız için teşekkürler Youtube sizde açılıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 396 cevap paylaştı. bugün sıkıntı var belki bayramın ilk günü nedeniyle yoğunluk var diyicem saçma olucak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle düşündüm de sadece bende varmış Yorumla raif1923 +1 yıl burası 1 site 17 kişiyiz hepimizde sıkıntı var ya yavaş ya hiç açılmıyor Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 912 cevap paylaştı. Açılıyor, bir sorun gözükmüyor 0 0 Yorumla
Murstmuro Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Açılıyor sen nerden açmaya çalışıyorsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Telefondaki uygulamasından deniyorum Yorumla Murstmuro +1 yıl Güncelleme yaptın mı? Yorumla Soran +1 yıl Play store da açılmıyor 😂 Yorumla Murstmuro +1 yıl Hmm internette sorun var mı? Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 451 cevap paylaştı. Açılıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Açılıyor 0 10 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnternet çekmiyor olabilir Yorumla Soran +1 yıl Yok buraya giremezdim o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemedim şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Film falan mı izleyecektin Yorumla Soran +1 yıl Ders videosu bakacaktim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm telefonu aç kapat bidaha dene istersen Yorumla Soran +1 yıl Elbet açılacak, denerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu bunu bırak da şu an napiyosun çok canım sıkılıyor benim de 😀🙃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bugün sıkıntı var belki bayramın ilk günü nedeniyle yoğunluk var diyicem saçma olucak
Bende öyle düşündüm de sadece bende varmış
burası 1 site 17 kişiyiz hepimizde sıkıntı var ya yavaş ya hiç açılmıyor
Açılıyor, bir sorun gözükmüyor
Açılıyor sen nerden açmaya çalışıyorsun
Telefondaki uygulamasından deniyorum
Güncelleme yaptın mı?
Play store da açılmıyor 😂
Hmm internette sorun var mı?
Açılıyor
Aciliyor
Açılıyor
Açılıyor