İnternet & Teknoloji P video sitelerinde fotoğraf paylaşabilirmiyiz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşım beni tehtid ediyor bi daha bulaşırsan senin fotoğraflarını paylaşırım p sitesinde diyor böyle bir yer var mı paylaşma kısmı senin üzerinden dolar kazanırım 2 3 dolar sana veririm diyor P video sitelerinde fotoğraf paylaşabilirmiyiz? Cevapla Fotoğraf Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 396 cevap paylaştı. ifşa p siteleri var orada paylaşır eğer beğenilirse diğer p sitelerine yayılır ancak bilişim suçlar büroya şikayet edebilisin 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Tabi poorno siteleri senin fotolarını bekliyordu zaten 0 0 Yorumla
MassacreTerrible Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Git karakola şikayet et bak elin de fotoğraf kalıyor mu kimse kimseyi özeliyle tehdit edemez 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Paylaşır sende şikayet eder tazminat alırsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 16 yaşında Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yaşı fark etmez , ailesinden alırlar Yorumla
Çılgın_boy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Paylaşsın daha iyi tazminat davası açarsın işte 0 15 Yorumla Soran +1 yıl 16 yaşında Yorumla Çılgın_boy_ +1 yıl Kaç yaşında olduğunun bi önemi yok özel hayatın gizliliğini ihlal ediyor senin yaş kaç Yorumla Çılgın_boy_ +1 yıl Bu arada 16 yaşındaysa bi sik yapamaz Yorumla Soran +1 yıl 19 yas Yorumla Çılgın_boy_ +1 yıl Senin fotonu nerden buldu Yorumla Çılgın_boy_ +1 yıl Velet gitsin 31 çeksin Yorumla Soran +1 yıl Bize geldi misafirliğe o salondandaydi ben tuvalete gittim galerimi açmış kendisine o fotoğrafı göndermiş keşke şifre kullansaydım Yorumla Çılgın_boy_ +1 yıl Anladım daha küçük korkutmaya dene öyle fotoları tutmak tehlikeli manitana mı atıyordun Yorumla Soran +1 yıl Hepside tatideki fotoğraflarım manitaya atmiyordum Yorumla Çılgın_boy_ +1 yıl Anlamadım çıplak mı bikinili mi Yorumla Soran +1 yıl Bikinili Yorumla Çılgın_boy_ +1 yıl Daha iyi seni zora sokcak bi durum yok şimdi daha zor durumda senin korkacağın durum yok Yorumla Çılgın_boy_ +1 yıl Her anlamda daha avantajlısın Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim yardımın için Yorumla Çılgın_boy_ +1 yıl Rica ederim her zaman beklerim 0zelden yazadabilirsin Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yapar da para meselesini bilemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
ifşa p siteleri var orada paylaşır eğer beğenilirse diğer p sitelerine yayılır ancak bilişim suçlar büroya şikayet edebilisin
Tabi poorno siteleri senin fotolarını bekliyordu zaten
Git karakola şikayet et bak elin de fotoğraf kalıyor mu kimse kimseyi özeliyle tehdit edemez
Paylaşır sende şikayet eder tazminat alırsın
16 yaşında
Yaşı fark etmez , ailesinden alırlar
Paylaşsın daha iyi tazminat davası açarsın işte
16 yaşında
Kaç yaşında olduğunun bi önemi yok özel hayatın gizliliğini ihlal ediyor senin yaş kaç
Bu arada 16 yaşındaysa bi sik yapamaz
19 yas
Senin fotonu nerden buldu
Velet gitsin 31 çeksin
Bize geldi misafirliğe o salondandaydi ben tuvalete gittim galerimi açmış kendisine o fotoğrafı göndermiş keşke şifre kullansaydım
Anladım daha küçük korkutmaya dene öyle fotoları tutmak tehlikeli manitana mı atıyordun
Hepside tatideki fotoğraflarım manitaya atmiyordum
Anlamadım çıplak mı bikinili mi
Bikinili
Daha iyi seni zora sokcak bi durum yok şimdi daha zor durumda senin korkacağın durum yok
Her anlamda daha avantajlısın
Teşekkür ederim yardımın için
Rica ederim her zaman beklerim
0zelden yazadabilirsin
Yapar da para meselesini bilemedim
Arkadaşında ne işi var
Onlyfanstan bahsediyor sanirim
Seni kandırmış takma kafana
Telegramda paylaşabilir
Paylaşamaz öyle kolay değil
nasll resimlerdi
kaç resmin warki