Bu cihazı sıfır taktım cihazla TV arasında 15 metre HDMI kablosu var arada sinyal kesiyor gidip gidim geliyor fişi çıkarıp takımda bir iki gün sonra Gene aynı yapıyor neden olabilir
Kendim kurdum bunu işin mantıksız yanı monitör cihazın yanındayken görüntü net uzaklaştıkça görüntü gidiyor fişi cıkarıp takınca düzeliyor 2 gün sonra bunu yapıyor
Demi ya aynen bende bu kafayla öğrendim soruyorsun adam seni kandırıyor istedigin gibi yapmıyor yapıyor arkasından yüz kere aratıyor bugün yarın diye sallıyor eminim seninde bu işleri öğrenme sebebin etrafında bunlardan anlayan bir erkek yok eline tornavida yakışmayanlar vardır iş başa düşmüş sanırım bizim de bi komşu var oda öyle kocası bir anten ucunu takmayı bilmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kablo bozuk olabilir
üç tane kaplo denedim
Hdm kaplosu bozuktur yeni kaplo ile deneyin
3 tane aldım ilk olan görüntü bozuktu ikinci olan da cihaza elin deyince görüntü gidiyor bu en iyisi 3 oldu buda böyle arada bir görüntü gidiyor
Prizde bir sorun var ozaman kontrol kalemi ile iyice bir kontrol edin
Ettim başka yerden elektirik aldım gene olmadı hdmi fişini çekip 2 dakka bekleyince düzeliyor iki gün sonra gene aynı oluyor
Ozaman sorun monütörde ona bakın
Acaba faz mı karıştırdık binanın toprak hattı karışsa bunu yaparmı acaba
Toprak hattından kaynaklanmıyor sorun başka bir şey elektrikci çağırmanız gerekiyor
Kendim kurdum bunu işin mantıksız yanı monitör cihazın yanındayken görüntü net uzaklaştıkça görüntü gidiyor fişi cıkarıp takınca düzeliyor 2 gün sonra bunu yapıyor
Ozaman sorun monütörde kendiniz kurduysaniz belki bir yanlışlık yaptınız bi elektrikci çağırın en sağlıklı öyle olacaktır
Aynen şimdi prizin yerini değiştireyim olmadı elektirik ci cagıralım bu arada bir bayanın bu işlerden anlaması cok güzel
Elektrik işlerinden anlarım biraz evde genelde elimden gelir yaparım
Cok iyi valla elinden iş gelen kadın baş tacı
Hayat biraz böyle şeyleri öğretip ve öğrenmek zorunda kalıyorsun
Demi ya aynen bende bu kafayla öğrendim soruyorsun adam seni kandırıyor istedigin gibi yapmıyor yapıyor arkasından yüz kere aratıyor bugün yarın diye sallıyor eminim seninde bu işleri öğrenme sebebin etrafında bunlardan anlayan bir erkek yok eline tornavida yakışmayanlar vardır iş başa düşmüş sanırım bizim de bi komşu var oda öyle kocası bir anten ucunu takmayı bilmez