Whatsapp hattıma yabancı bir numara selam diye mesaj atmış numara Nijerya’ya ait ama benim asla ilgim yok sizce nası numaramı bulmuş olabilir?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Dolandırıcılar arıyor. Yanıt verdiğinde 500-1000 dolar kazanabileceğini iddia ettikleri basit bir iş söylüyorlar. Mesela bilgisayar başından youtube videosu izlemek gibi. Bunların asıl amacı kayıt olman için sana istedikleri linke tıklatmak. Bastığında her bilgini çalıyorlar. Yabancı ülkeden hiçbir numaraya kanmayın. Türkiye sınırları içinde olmadıkları için yaptırım uygulayamazsınız, polise gidersen polis bile geçmiş olsun ülke dışına bir şey yapamayız der.
Telekom firmalarının bu numaraları paylaştığını belirttiler. Benzer bi durum başıma gelmişti. Sorduğum zaman bu cevabı aldım.
Bimcell benim hattım
Yani firma farketmez. Ve bimcell türk Telekom altyapısını kullanıyor kendi baz istasyonu vs yok. Bu sebeple şaşırmam. Bu kadar dolandırıcı bu numaraları sallayarak buluyor olamaz. Hani gizlilik ilkesi politikası vs diyorlar ama bunlar hep ihmal edilen şeyler ve sonucu da size atılan mesajlar gibi oluyor
Hemen hemen herkese geliyor. Don rengimize kadar bilgilerimiz her yerde. Çok da takılma buna.
Kastamonulu dur o😃
Karabük üniversitesi dersen bulmuştur 🤣🤣🤣
yok bulmadı banada gelir
Karabük üniversitesinden misin😄😄
Alakam yok işin garip kısmı da nu
Ahahaha şaka yapıyorum😄😄😄yaw dolandırıcıların yenş taktiği bu
Karabükte mi okudun kızım sen 😂
dikkat karabuklüdür
Engelle dolandırıcı
karabukkk