Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşça sosyalleşmek için kafa dağıtmalık bel altı muhabbet geçmeyen varsa bile çok az olan bi site var mı uygulama vs
Güncellemeler
+1 yıl
Discord uygulaması hakkında detaylı bilgisi olan varsa aydınlatsın beni bi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Discord düşündüğünüz gibi bir yer değil. Onun dışında yani sosyalleşmek için böyle bir uygulama site var mı bilemiyorum
Nasıl bir yer eski flörtüm iletişimi kesince indirdi de merak ettim iyi bir yer kötü bir yer mi
Ergenlerin toplandığı yer tamamen boş bir yer. Sesli ve yazılı sohbet mümkün ama tanıdık bilindik kişileri eklersiniz
Anladım teşekkürler neden düşündüğün gibi bir yer değil dedin onu da açıklarsan soru işareti kalmasın
Sevgili bulmak biriyle tanışıp konuşmak vs
Amaç o yani. Anladım.
Tabi.
https://www.e-bebek.com/
Sen kendini komik mi sanıyorsun kardeşim? Gülmedim
discord po. rno site gibi onu unut. hep ordayım çünkü
Emin misin? Napıyorlar ki
hep si.. kiş ya, ben oyun için açmıştım discord hesabı, ana bi baktım por. no kaynıyo , kızlar yakışıklı görürse anında si.. kişe başlıyo. her şey serbest yani utanma diye bişi yok.
Herkesin içinde mi?
zaten herkes yaptığı için herkesin içinde diye bir sorun olmuyo.. kızlar net yakışıklı erkeklerle si.. kişiyolar. yalancıları zaten anlıyolar görüntülüde, ama kızda fazla güzel değilse vasat fakat iyi si.. ken erkeklerde talep görüyo. çok kız var ama pasif duruyolar erkekler daha saldırgan. yani talep gelirse değerlendiriyo kızların çoğu.
Tamam da özele falan geçmeden uluorta mı yapıyolar mk midem bulandı
ulu orta da oluyo ama görüntülü zaten özel, uluorta se. xting tarzı oluyo ama genel olarak özel yapılıyo ama özelde yapılanlarda ifşa ediliyo zaten. yani herkesin ne yaptığı biliniyo.
😮 çok kötü ya
herkese göre değişen bişiy, bakış açısıyla ilglii.. dark web var mesela çocuk por. nosu var, katiller var, organ ticareti yapanlar var.. işkenceler var.
Dark w e nasıl giriyorlar hackerlar falan mı girebiliyo sadece
yoo yasak değil ama "tor browser" kullanman lazım. tor tarayıcı zaten vpn li kendinden.. daha çok önlem almak istiyosan ayrıca bir vpn daha açabilirsin.. çok sıradışı şeyler var.. normalde google da arama yaptığında bu sitelerin hiçbirini görme imkanın yok.
yani mal gibi chrome ile, birde vpn siz girersen sistem tak diye senin ip adresini görür, bişiy olmazda her ihtimale karşı böyle yapman lazım.
Anladım reşekkür ederim
tam güvenli girmek istersen yardımcı olurum.. yazdıklarım korkutmasın chrome ile vpn siz normal girenlere dahi bir şey olmuyor genelde zaten sistem-devlet bu siteleri istese kökten kapatır. devletler kötü ki başta.. ama tor taracıyla milyarda bir bile sorun yaşamazsın.
Boş ver ya yeterince darklık gördük daha görüp canımız sıkılmasın
Tik tok var ben uzun süredir kullanıyorum doğru şekilde kullanır san güzel dostluklar kurula biliyor
Aman kalsın çok boktan diye duydum tşkrlr
Ben zarar görmedim başkasını bilmiyorum
Absürt olmayan turkhackteam gibi forumlar S*kimsonik bişey istiyorsan burası var
Burası neyine yetmiyor.🤦
Nasıl bir istiyorsun ki
Sosyalleşebileceğim güzel arkadaşlıklar edinebileceğim (cinsel amaçlı değil)
Çok zor ya Instagram yani en iyi ihtimal o da düzgün birine denk gelecen her yerde cinsel muhabbet artık
Aynen maalesef
Bu kitap fotoğraf grupları vs yerlerden bakabilirsin öyle dene
Ne aradığına bağlı değişir
Bende bakmıştım sohbet için bulamadım
Discord güzel oyun ortamı
Yok her yerde mallar var
1001 kitap
Kullanıyorum onu da genelde sosyallrşme pek olmuyor ya oradan nadir yani
1000kitap yani kullandığım
ne üzerine
azara gir
Lan isminde hayır yok mk sitenin
ne sitesi
ben kullanıyorum discord istersen yardımcı olurum
İçeriği nasıl iyi mi kötü mü napıyorlar vs
sohbet yeri sadece
Var evet
İsmi ne
Ne üzerine
Yabancı dil öğrenme uygulamalari da var
Site derken?
ne gibi
Sosyalleşebileceğim güzel arkadaşlıklar edinebileceğim (cinsel amaçlı değil)
twitter kanalları