İnternet & Teknoloji Arka kameradan video çeksem doğruyu gösterir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendimin nasıl gözüktüğünü inanılmaz merak ediyorum fotoğrafta yamuk aynada düzgün videoda doğru çıkar mı Güncellemeler+1 yıl Video çektim orada da burnum eğri maalesef Arka kameradan video çeksem doğruyu gösterir mi? Cevapla Kamera Soruları Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kamerada pek düzgün olmuyor. 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Arka kamerayi yakin tutma yuzu yamultur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aga magarada mi yasiyon bu nasil bi soru boyle… 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bazen Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 451 cevap paylaştı. Gösterir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl orada da kötü çıktım vesikalık foto da da eğri demekki eğri burnum ben hep aynada güzel görürdüm Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ne videosu çekeceksin 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orijinali eğri ise kamara ne yapsın Yorumla Soran +1 yıl :(( kader diyebilirim ben kendim etmedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani kader tabiki de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kamerada pek düzgün olmuyor.
Arka kamerayi yakin tutma yuzu yamultur
Aga magarada mi yasiyon bu nasil bi soru boyle…
Bazen
Gösterir
orada da kötü çıktım vesikalık foto da da eğri demekki eğri burnum ben hep aynada güzel görürdüm
Ne videosu çekeceksin
Orijinali eğri ise kamara ne yapsın
:(( kader diyebilirim ben kendim etmedim
Yani kader tabiki de