Kim kazanır?
Samsung
Iphone
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kim kazanır?
Samsungun Amiral gemilerinin yanında ben iphone bakamam :D
Lakin tarafsız olmak gerekirse birbirlerine ağır bastıkları yönler mevcut.
Ne kadar Apple taraftarı biri olmasam da İphone 15 serisiyle gelen Apple A17 Pro işlemcisi gerçekten çok iyi.
Snapdragon 8 gen 3 ile karşılaştırılır ama galibi Apple alabilir burada artık S25 de kullanılacak Gen 4 ve İphone 16 da kullanılacak işlemci kıyasına kadar böyle :D
onun dışında 8k Videoyu Apple çekemez mesela.
En güçlü rakipleri birbiriyle karşılaştırırsak Performans testlerinde oldukça yakınlar birbirine yine de tercihim Samsungtan yana olur
iPhone çünkü bir çok işimi benim yerime kestirmeler yapıyor eve gidince mobil veriyi kapatıp Wi-Fi açıyor uzaklaşınca Wi-Fi kapatıp mobil veri açıyor gece ayarladığım zaman arasında saati gelince Wi-Fi ve Bluetooth u açıp kapatıyor benim yerime mesaj gönderiyor whatsapp dan ayarladigim kişilere bu yüzden android telefona kalıcı olarak geçemiyorum varsa android icin oyle uygulama yüklerim işimi görür Instagram da video atarken Metinden sesi ayarlıyorum çok isime yarıyor benim bazıları telefonu kullanmak icin alır kullanır bazıları tüm özellikleri ile kullanır telefonu ben tüm özelliklerini kullanıyorum şarjım %20 olunca da hatırlatma yapıyor telefonu şarja takmam icin
Cevap
3Cevap
Iphone nun kamerası gerçekten çok güzel ama gerekeiz aşırı pahalı olduğunu düşünüyorum
Samsung S modelleri de pahali artik
Son model iPhone almak zorunda değilsin ki yıllardır kamerası güzel olarak bilinen bir telefon markasi hatta dünya markasi
iPhone kazanır ben çok seviyorum
Samsung çöpüne bulaşmanı önermem.
Kamera her sey ne kadar iPhone demek istemesem de
iPhone
Neden
Yazılım olarak daha güvenilir
Apple
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?