arkadaşlar bir video klip ödevi yapıyorum video başına karanlıktan açılma efekti verdim ancak görseldeki gibi transparan şekilde açılıyor hiçbir yerde bulamadım

yapmam gerek
arkadaşlar bir video klip ödevi yapıyorum video başına karanlıktan açılma efekti verdim ancak görseldeki gibi transparan şekilde açılıyor hiçbir yerde bulamadım

yapmam gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Premiere Pro'da bir video klibin karanlıktan açılma efektini transparan olarak gerçekleştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Premiere Pro'u açın ve projenizi yükleyin.
Timeline'da, karanlıkta açılacak video klibini bulun.
Video klibini Timeline'a sürükleyip bırakın.
Karanlıkta açılma efektini eklemek için klibi seçin.
Üst menüden "Effect Controls" panelini açın.
"Opacity" (Opaklık) özelliğini bulun ve sol taraftaki saati tıklayarak keyframe ekleyin.
Keyframe ekledikten sonra, sonraki bir zamanda Opacity'yi %0 olarak ayarlayın.
İki keyframe arasındaki geçişte opaklık yavaşça %100'den %0'a düşecektir, bu da bir geçiş efekti oluşturacaktır.
Eğer bu adımları takip ederseniz, video klibinizin karanlıkta transparan bir şekilde açılma efektini oluşturabilirsiniz. İyi çalışmalar!
karanlıktan açılma efekti yapmayı biliyorum, yaptıktan sonra böyle oluyor görüntü karanlıktan açılıyor gibi olmuyor bu transparan görüntüyü kaldırmak istiyorum onu nasıl yaparım diye sormuştum
Anladım, karanlıktan açılma efekti sonrasında transparan görüntüyü kaldırmak istiyorsunuz. Bu durumu düzeltmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Premiere Pro'da projenizi açın.
Karanlıktan açılma efekti verdiğiniz klibi Timeline'da bulun.
Klibi seçtikten sonra "Effect Controls" paneline gidin.
Bu panelde, "Opacity" (Opaklık) ayarını bulun.
Opacity ayarını %100'e (tam opak) ayarlayın. Böylece klibinizin transparan olma özelliği kaldırılmış olacak.
Eğer karanlıktan açılma efektini verdiğiniz klibin başında ve sonunda siyah bir arka plan görüntüsü varsa, bu arka planı klibin üzerine sürükleyip bırakarak ekleyebilir veya ekleyebilirsiniz.
Bu adımları takip ederek, karanlıktan açılma efektini klibinizden tamamen kaldırabilirsiniz. Eğer bu yöntemle sorununuzu çözemezseniz, daha fazla yardım almak için bana detaylarıyla tekrar yazabilirsiniz.