selamlar pc nin içini bu gün elimden gildiğince temizledim fakat bir şey fark ettim fanın arkasındaki parcayı pek iyi temizleyememişim saç kurutma makinesi ile soğuk hava tuttum fakat manzara bu şu anda her hangi bi sorun yok fakat bu şeyi temizlemek istiyorum soru biraz saçma gelecek ama fanı tutup kuvvetlice üflesem temizlenirmi?
dipnot:kompresör alma imkanım yok mağlesef ve pc bakımından pek anlamıyorum

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İşlemci fanı o normal fön makinesiyle temizlenir. onu söküp altındaki işlemciyi çıkarıp termal macun sürüp geri tak bakımı da yapmış olursun. youtubede videoları var.
sorun şu ki pc bakımından pek anlamıyorum ve macun yenilemek konusunda hiç bir bilgim yok fakat pc yeni sayılır hemen hemen her yerini temizlemeyi başardım
Yeniyse elleme hava tutman yeterli şimdilik. Ama zor değil bunlar.
uzun lafın kısası dediğim gibi benim istediğim fanın arkasındaki parça temizlensin
arkasında dediğin sanırım altında demek istiyorsun altında işlemci var sadece macunla bakım yapabilirsin onun dışında öyle temizlenecek bir şey değil.
demek istediğim pervanenin hemen arkasındaki ısgaraya benzeyen tozlu parça
Orası devamlı tozlanacak zaten. Temizle gene toz tutar. Bir hava tut ya da kuvvetli üfleyebiliyorsan üfle.
üfleyecem ama her hangi bi zarar verirmi?
ayrıcada keşke parçanın adını bilsem :(
Keşke çizseymişsin ızgaraya benzer dediğin yer bir parça değil çünkü sağında ramler altında işlemci var burdan göründüğü kadar.
dediğim gibi yani istediğim o parçanın temiz olması
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!