Valla hiç umurumda bile olmadı takip etmeye başladı geri takip etmedim yazdı cevap vermedim yazmayı veya takip etmeyi asla düşünmüyorum öyle dueuyor diğer kıza yazık 😏
Senin tipin iyi aslında bu çocuğu görsen senden daha tipsiz senden daha tipsiz dediysem de senin tipin kötü değil yanlış anlama jsjdjejen ama yine de kız bulabiliyor jdjdjdje
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Konuştuğu kişiyi fazla sevmedigi ya da karaktersiz olduğu için
Her ikisi de gibi dhdhjdjd
Yani o yüzden tek bir cozum var Engellemek 🤣🤣
Valla hiç umurumda bile olmadı takip etmeye başladı geri takip etmedim yazdı cevap vermedim yazmayı veya takip etmeyi asla düşünmüyorum öyle dueuyor diğer kıza yazık 😏
Abazanin teki ama hep böyle erkekler değer görüyor. Bizde böyle bekleyelim doğru biri çıkar mı diye 😔
Böyle erkeklerin değer görme sebebi tecrübesiz kızları tercih etmeleri en azından bu öyle kızlar tecrübesiz oldukları için bunun ilgiye kaniyorlar
Kızlar kötü erkek seviyor ya p. c olacak kendileri diyorlar
Senin tipin iyi aslında bu çocuğu görsen senden daha tipsiz senden daha tipsiz dediysem de senin tipin kötü değil yanlış anlama jsjdjejen ama yine de kız bulabiliyor jdjdjdje
Ben gidip iş olmuyorum kızlara. beğendiğim olursa mesela 4 5 ayda bir tane onunda sevgilisi oluyor vazgeçiyorum bos yok diyip
İyi buluyon gene dnnddnrn
Yani hayır ben hoşlanıyorum soruyorum dolu oluyor yani yoksa 1.5 senedir zaten kimse yok hayatimda 😔
Bu çocuğun yaptıklarını sana anlatsam ohoooo ndjeje
Ama yinede birilerini buluyor bak fhhhhgg
Çünkü önüne gelene yazıyordur var öyle insanlar tam dayaklik
Şu tarz pisliklere erkek demeyi birakin sinirleniyorum artik
Cinsiyeti erkek napalim nsnsndnd
Sokim öyle cinsiyete bu tarz pislikler yüzünden gelenleniyoz iste
Gelenleniyoz ne knka nsnssn
Çünkü erkek 😂
Knka bunu yapan kızları da vardır illaki
sebebi çok
Mesela
soruna yazamam kaldırırlar