2- Ve aynı zamanda bilgisayardan birisine mail attık diyelim. Bilgisayarın markasına kadar veya mailin bilgisayardan yazıldığına kadar bir ibare yazar mı?3
3- attığım mail herhangi hukuk dışı mail olmayacak. Ama karşı taraf dilerse attığım maille savcılığa gitmeden ev adresimi bulabilir mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Karşı taraf ad-soyad ve ikametgah adresinizde ki il-ilçeyi biliyorsa tüm kimlik dökümanlarına ulaşabilir zaten, maille alakası yok durumun.
Bunlara nasıl ulaşabiliyorlar hocam?
MERNIS dataları sızdırıldı, internette milletin kimlik bilgileri cirit atıyor.
İşte hocam ben ikamet ettiğim şehri değiştirdim. Ailemden ayriyim ve beni bulmalarını istemiyorum. Anneme mail atmak istiyorum beni merak etmesin diye. Ama mailde şehir adı yazıyor diye hatırlıyorum
Ailem şehri bilmiyor. Mesela iphone kullanan bir arkadaşımla denedik o bana mail attığında iphonumda gönderildi yazısı vardı şehir adı direkt yazmiyordu. Belki PC üzerinden maili açtığında bir iki tuşla veya mailin detaylarını görüntülediğinde şehri görebilecekler
Bu bilgilere erişse bile bu bilgilerle sizi tehdit etmek dışında hiç bir şey yapması mümkün değil.
Şikayet edersiniz, polis ifadeye çağırıp şahsın bilgisayarına el koyarak incelemeye alır.
Hocam fake mail adresiniz varsa sizinle denesek olur mu?
Proton mail kullanabilirsiniz bunun için, proton tamamen veri gizliliği sağlayan bir mail sağlayıcı servis.
Benim içim rahatlamiycak. Arkadaslarimla denedik ama pcden değil. Telefon üzerinden. Sizin için sorun olmayacaksa pcden atacağım maili açsaniz ve ss alıp bana atabilir misiniz? Görmem gerekiyor. Biz telefondan denedik herhangi bir şey yazmıyordu
Sadece iPhonedan gönderildi yazıyordu
Proton mail ne oluyor cahilim ben bu konularda🥺 özelden yazabilir miyim size
Proton Mail tamamen gizlilik üzerine kurulu bir mail servis sağlayıcısı, ücretsiz kayıt olup tamamen gizli bir şekilde mail gönderebilirsiniz.
Baktım Chromedan. Ücretliymiş
Ücretsiz, free serviside mevcut.
Takip isteği attım. Bana mesajlar bölümden sorun olmayacaksa link atar mısınız
https://proton.me/mail
"Create Free Account" tıklayarak ücretsiz mail hesabı oluşturabilirsiniz.
Attığın mail üzerinden hiçbirine devlet olmadıkça ulaşamaz. Devlet işin içine girerse bilgisayar veya telefondan gönderip göndermediğini görür sadece.
İnternet aleminde yaşıyoruz. Karşı taraf eğer internetin karanlık işleriyle uğraşıyorsa sen maili atmadan bile bulur ev adresini fazla kafana takma bunları
Hayır
Diğer sorulara da cevap verebilir misiniz