Güncellemeler
+1 yıl
Hahaha burada da mevcutlar bak sırf benim gibileri sinirlendireceğim sanacakları için android seçiyorlar komiksiniz sadece gülüyoruz biz iPhone kullanıcıları :))
Paranız olmayabilir alamıyorsunuz diye neden bu düşmanlık fanboyluk sevmiyor da olabilirsiniz belki ama nadirdir iPhone sevmeyen insan kendini kandırıyordur androidi daha çok seviyor olabilirsiniz fakat dediğim gibi nadirdir bu ben pek inanmam ama kalkıp dünyanın en iyi en kaliteli işletim sistemine sahip ve en büyük telefon markasını kötüleyenler ne yaşıyorlar acaba alamıyorsunuz diye elinizdeki androidleri daha iyi daha üstün gösterme çabalarından ne zaman vazgeçer bu insanlar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
iPhone tanrıça değil sevmek zorunda değiliz ve şuanda ucuz telefon diye bir sey kalmadı, evet kaliteli bir marka ama kaliteli diye sevmek zorunda mıyız? hayır. Ben sevmiyorum sevemiyorum bana hitap etmiyor, One Plus, Samsung, Xiaomi ve Poco taraftariyim ben. Bu modellerinde oldukça güzel telefonları var ve fiyatlarıda uçuş uçuş. iPhone alanlarin çoğu ismi var diye alıyor. Azıcık telefondan anlayan birisi zaten Android telefonlarında kaliteli olduğunu, harika işlemcilere sahip olduğunu bilir. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Sevmiyor olabilirsin zorla sevdiremez kimse ama bu alamadığın için mecburi android kullanmak zorunda kaldığın için de böyle mecburi düşüncelere ve kullanımlara sahip oluyor olabileceğin gerçeğini de değiştirmiyor ben iPhone kötüleyenlere androidin iphoneden daha iyi olduğunu savunanlara karşıyım daha çok komik geliyorlar hayatlarında alıp kullanabilseler böyle konuşmazlar :)
Ha bir de iPhone tanrıça değil zaten telefon dünyasının Kralı da Tanrısı da İphone dir genel tablet pc teknoloji dünyasında da Tanrı Apple dir kabullenmeyenler kabullenmeyebilirler kendi bildiklerini okumaya devam edebilirler ama bu gerçeği değiştirmez :)
Alamamaktan kastın ne? Şuanda Samsung ve Xiaomi nin çıkarttıgi son modeller 80 binde? Bırakın artık şu saçma kavgaları, android i mecburen kullanmıyoruz sevdiğimiz için kullanıyoruz ki bu da en doğal hakkımız diye düşünüyorum. En azından kendi adıma.
Anlamamakta israrlisin anladığım kadarıyla, iPhone yi kotulemedim, kişisel bir yargı olduğunun da farkindasindir umarim? Sana göre en iyi, bana göre değil 😌 umarım anlamışsındır artık.
Tabi ki anladım merak etme fiyat örneklemesi yapmışsın iPhone nin son modellerinin fiyatları nedir peki baktın mı hiç madem fiyat karşılaştırması yapıyoruz ben söyleyeyim sen zahmet etme 15 Pro Max güncel fiyatı 120 Bin TL eğer fiyattan vuracaksak ama sen veya senin gibi düşünenler de eminim ki yüzde 99 unuz zaten Samsung’un veya xiaomi artık her neyse markalarının çıkardığı o pahalı görünen son model cihazlarını kullanmıyorsunuzdur daha çok orta seviye veya giriş orta seviye çok az da olsa o üst seviye cihazlardan kullanıyorsunuz onların da fiyatı belli zaten 20 en pahalısı 25 olsun 2 aylık asgari ücret rahat alır herkes :)
Bir de sana göre en iyi olmasa bile en iyi olduğu gerçeği değişmezdir bunu ben değil tüm dünya söylüyor ;)
Fiyat orneklemesini sen dedin diye yaptım, 80 verebilen 100 de 120 yide verir merak etme. Elimdeki cihazda gayet güzel, kusura bakma ama Android in iyi olduğu hatta mükemmel olduğu gercegini kabul etmek zorundasın. Ha etme nasıl ben iPhone yi etmiyorum, sende etmek zorunda değilsin ama aşağılama hakkina da sahip değilsin. İki markada gayet güzel sevip sevmemek ise kişinin kendisine kalmıştır. İyi akşamlar.
Bu arada şuanda Epey de Xiaomi 14 Ultranin Antutu Puanı (V10) 1.937.400 Puan, iPhone 15 Pro Max ise 1.628.700 Puandır güncel puanları.
Ben androidi aşağılıyorum elindeki cihaz her neyse eminim ki çıkarıp iPhone verseler düşünmeden değişir kullanırsın boşa kandırmayın kendinizi şöyle gülünçsünğz şu rezil cihazları da savunmayın iPhone karşısında bak kategoriler de bile iPhone hep ayrı dır oyunun dışında dır çünkü kraldır zaten rakibi yoktur hep şu diğer markaları karşılaştırırlar iPhone yi listeye bile koymazlar nedeni belli kral tahtında krallık için savaşan rezil askerleri izliyor gibi düşün orada haha rezil bir işletim sistemi güvenlik sıfır kalitesiz animasyonları akıcılığı ve işlevleri iOS’un getir götürünü yapar anca maalesef üzülme ama bir gün alırsın sen de senin gibi androidi iphone den daha iyi gören herkeste ;)
Telefon dünyasının kaliteliliğini en iyiliğini antutu mu ölçüp biçip karar veriyor :D emin ol o xiaomi Çinli firması antutuya çıkarıp veriyor bir kaç milyon dolar al beni daha üstün göster diyor apple uğraşmıyor bile herkes biliyor çünkü kralın kim olduğunu
Hahahahshshshs çok güldüm, iPhone kullandım zaten kullanmadım demedimki :)? Beğenmedim dedim. Elimde ki cihaz da gayet güzel bir cihaz hiç merak etme. Gayette memnunum halimden senin gibi aşağılamiyorum, aksine saygı duyuyorum. Ufak bir hatirlatma saygı zorunludur. Daha fazla senin gibi cahil ve saygisiz bir insanla tartismayacagim. İyi aksamlar 😌😌😌
Kudurma tamam alırsın bir gün hadi ;)
Çok kudurdum aynen ahahhaahhahsh
Nerde kullandın iPhone mağaza da falan mı hahsjxmsöcn
Aynen kanka :D
Tamam tamam hadi anlıyorum seni insanlık tabiatı gereği kendini ezdirmek istemez ama devam etme komik düşürme kendini daha fazla iPhone en iyisi de geç uğraşma yani senin gibilere laf anlatmak kudurtmak hoşuma gitse de uğraştırmayın bu kadar da aaa
Şu anki hislerini klavyeye vura vura bana küfür etme isteğini çok iyi biliyorum ve anlayabiliyorum boşverr alırsın bir gün paran olunca üzme kendini evet mecburen bu rezil androidi kullanıyorum umarım bir gün gerçek kaliteyle bir gün tanışır kullanırım de geç
Çok şükür param varda sen bu insanları aşağılama huyunu nasıl duzeltirsin bilemedim, yaş kaç kanka 13-14? Cahil oldugun o kadar belliki, azıcık telefondan anlayan birisi olsaydın belki seninle tartışmaya devam edebilirdim ama o kadar cahilsin ki degmezsin. En başta da saygısızsin :)
Bence git de telefon karşılaştırmalarina bir bak belki bir iki şey öğrenirsin 😌😌
Çok baktım iPhone tahtında diğer rezildroidler kapışıyor her defasında :) kral iphone
ikisi de iyi değil her ikisinin de kötü yanları var
ios dünyanin en iyi kaliteli işletim sistemi filan da değil
çok daha iyi ve her şeye izin veren ücretsiz işletim sistemleri var hem de daha kullanışlı olabiliyor.
bu benim gibilerin hep aynıdır bakış açısı ayrıca bu sadece telefon olarak bakılmamalı
hee bende iki telefon da var ikisini de kullanıyorum.
Peki iOS tan daha iyi daha kaliteli olan işletim sistemleri nelerdir sayar mısınız? :)
bana göre linux ve her istediğini rahatça yapabiliyorsun bir eko sistemi de yok sen kendi eko sistemini oluşturuyorsun.
Hocam Linux bilgisayar tarafında ben telefon dan bahsediyorum ayrıca Linux kaliteli olsa da iOS kadar kaliteli değil
Ya ne diyorsun ya ios kaliteli değil seni zorunlu güvenliğe sokuyor her şeyi yapmana izin vermiyor ayrıva telefon dersen yeni geliştirilen harmony var çok daha iyi
Ios daha iyi
Tek iosa oy veren benim
Çoğu android kullanıcısı android seçmiş hocam gülüyorum yine
Alttakibpembeli aglamis elinde olsa direkt iphone alirdi fakir
Aynen :D ama hala savunuyor