Bayramda kargolar çalışır mı? Bir bilginiz var mı

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bayramda kargolar çalışır mı? Bir bilginiz var mı

Selam,
Bu hafta bayram bildiğin gibi, benim gibi her şeyini internetten alan birinin en büyük merakı tabii ki bayramda kargolar çalışıyor mu oluyor. Aldıklarım acaba bayramda gelecek mi hem de bayram için hediye göndermiştim acaba onlar iletilecek mi diye düşündüm. Hemen araştırma yaptım.
Kargo firmalarının çalışma saatleri ve dağıtım süreleri belirli bir planda oluyor. Firmalar resmi tatil günlerinde ve bayramlarda dağıtım yapmıyor. Bayramda kargolar kapalı mı sorusu için cevabım evet kapalı oluyor. 2024 yılı yani bu yıl için kargolar arefe günü 9 Nisan Salı günü yarım gün çalışacaklar. Tabii bazı kargo firmaları yarım gün ya da tam gün çalışmayı tercih edebiliyor.
Bayramda kargo firmaları dağıtım yapmıyor. HepsiJet, Trendyol Express, Aras Kargo, MNG, Yurtiçi, Sürat, PTT Kargo gibi çeşitli firmalar bayramlarda dağıtım yapmıyor. 10-11-12 Nisan tarihlerinde yani bayram resmi tatilinde kargolar çalışmıyor.
Bu hafta bayram tatilinden dolayı kargoların bizlere gelmesi uzayacaktır. 13 Nisan Cumartesi günü çalışan firmalarda kargon varsa gelebilir ama Pazar günü tatil olduğu için süreç değişebilir.

Arefe günü öğleden sonra tatil başlıyor taa cumartesi açılıyor o günde de yarım gün çalışır ama bilgine
@serengeti34 evet öyleymiş teşekkürler:D
Rica ederim yardımcı olabileceğim bir konu olursa emrinize amadeyiz efendim:)
Cevap
7Cevap
Çalışıyorlar ama hangileri emin değilim ve yarım gün çalışıyorlar genelde. Birde bayram öncesi çok yoğunluk olduğu için senin kargo işlemlerinde çok uzun sürebilir bayramdan sonraya kalabilir.
Hayır , çalışmıyorlar.
Bırakın da adamlar bayramda izin yapsın
Bana niye atarlanıyorsun ben çalışsınlar mı dedim
Bunlar aracı paravan şirket asıl soru burada satış yapan firma çalışıyor mu olacak bence..
Calismiyor bnde biseler alicaktim. Tahmini kargo 6 diyor
Çalışmaz
Emin misin birisi çalışıyor yazmış
Bayramda çalışmıyorlar
Emin misin ya oralar devlete bağlı değil ki, belki 9 gün tatil geçerli olmayabilir onlara o yüzden sormuştum
Siz bayramda diye sormussunuz
her şirket bayramda tatil yapmak zorunda değil ki benim babam mesela bayramda bile full çalışacak özel şirkette çalıyor
Bayramda çalışmaz kargo. Pazartesi çalışır
Anlaıdm sağ ol
Ric aa
Peki bayramdan önceki günler çalışır mı sence cumartesi pazar pazartesi Salı falan
Evet
Tekrardan sağ ol
Tekrardan ric aa
çalışmıyorlar
hayır çalışmıyor
çalışmaz
Noooo
Calısıyor
Aaaa cidden mi çok teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?