İnternet & Teknoloji Uzaktan görüp gelip tanışmak isteyen kişi hakkında ne düşünürsünüz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Başıma bir kaç kere geldi en son sevgilin var mı tanışmak istiyorum demişti istemiyorum dedim neye Bakarak tanışmak istiyorlar ? Anlamıyorum Uzaktan görüp gelip tanışmak isteyen kişi hakkında ne düşünürsünüz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Samurai1251 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Giyiminden falan olabilir. Ortam kizi imaji verdiysen karsi tarafa 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Çok Açık giyinen biri değilim Yorumla Samurai1251 +1 yıl Güzel misin peki fiziğin falan nasıl Yorumla Soran +1 yıl Boyum 179 kilom 50Bana göre normal biriyim ama güzellik görecelidir bilmiyorum yani Yorumla Soran +1 yıl Yanlış yazmışım 170 Yorumla Samurai1251 +1 yıl Fiziğin falan iyi. Karsidan gorup tanismak istediyse dıs gorununundrn etkilenmiştir sadece Yorumla Soran +1 yıl Hmm anladımPeki böyle gelen kişiler nasıl oluyorlar Direk konuşabilen? Yorumla Samurai1251 +1 yıl Çapkın diyelim. Yorumla
golgi_aygıtı Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl muhtemelen güzelsin diye aklını kaybediyorlar 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Normal biriyim Aklını nasıl kaybetcekler sjsjsj Yorumla golgi_aygıtı +1 yıl normal biriysen dümdüz azaba işte acaba açık mı diye arabanın kapısını zorlayanlardan farkı yok Yorumla Soran +1 yıl Ama gelen kişiler taş gibi oluyor ve beyfendiye benziolar sjsdfhdhf Yorumla golgi_aygıtı +1 yıl o zaman aşağıdakinin dediği gibi avcı normalde zevk alamadığı için farklı kişiler istiyor sürekli Yorumla Soran +1 yıl Anlamadımmmm ssoll Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ava çıkıyorlar işte. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Avları neden benim shsgsgd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değişir, sadece sana değildir emin ol.Direk av için dışarı çıkan erkekler var, günde 3-4 kıza yürüyorlar en az. Hangisi olursa artık Yorumla Soran +1 yıl İyyyy gerçekten rezillik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet 😔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Giyiminden falan olabilir. Ortam kizi imaji verdiysen karsi tarafa
Çok Açık giyinen biri değilim
Güzel misin peki fiziğin falan nasıl
Boyum 179 kilom 50
Bana göre normal biriyim ama güzellik görecelidir bilmiyorum yani
Yanlış yazmışım 170
Fiziğin falan iyi. Karsidan gorup tanismak istediyse dıs gorununundrn etkilenmiştir sadece
Hmm anladım
Peki böyle gelen kişiler nasıl oluyorlar
Direk konuşabilen?
Çapkın diyelim.
muhtemelen güzelsin diye aklını kaybediyorlar
Normal biriyim
Aklını nasıl kaybetcekler sjsjsj
normal biriysen dümdüz azaba işte acaba açık mı diye arabanın kapısını zorlayanlardan farkı yok
Ama gelen kişiler taş gibi oluyor ve beyfendiye benziolar sjsdfhdhf
o zaman aşağıdakinin dediği gibi avcı normalde zevk alamadığı için farklı kişiler istiyor sürekli
Anlamadımmmm ssoll
Ava çıkıyorlar işte.
Avları neden benim shsgsgd
Değişir, sadece sana değildir emin ol.
Direk av için dışarı çıkan erkekler var, günde 3-4 kıza yürüyorlar en az. Hangisi olursa artık
İyyyy gerçekten rezillik
Evet 😔