+1 yılİnsanın konuştuğu insanı görmek istemesinden doğal bir şey olabilir mi? Konuşuyoruz, belki ilgimi çekiyor... Ama karşımdaki kadın mı, erkek mi düşüncesini. İnsan bile çıkmayabilir 🤭 Pp'ye koyun kendi fotoğrafınızı, ben istemem şahsen. Ama koymuyorsan isterim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İnternet & Teknoloji konusunda 305 cevap paylaştı. Güvenli güvensiz tartışılır, o biraz sitenin güvenliği ile de alakalı, mesela ekran görüntüsü almak sitede engellenebilir mesela bak güvenlik sağlandı. Siber güvenlik olayı anlaşılmışsa
Gelelim diğer mevzuya, tabiki konuştuğunuz kişi ile tanıştın ettin, bir muhabbet başladı, tabiki karşı tarafı azıcıkda olsa merak ediyorsunuz, onca zaman hiç kriterinize uymayan bir tip se neden mevzuyu uzatmalı ki değil mi?
00 Yorumla
+1 yılBen istiyorum karşımdakiyle. sohbetimiz devamlı oluyor genelde zaten kimsenin özelini de açık etmedim etmem. Ama burada kötü durumda kalanlar da okuduk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil internette 5-6 yıllık nadiren sohbet ettiğim biriyle karşılıklı attık, ben onunkileri silerken o benimkini silmemiş rica ettim sildiğini söyledi ama umarım silmiştir, üstelik benimki normal onunkilerse müstehcen görsellerdi ve buna rağmen onunkileri sildim ama o galeride barındırmış düşünebiliyor musun, güzel de değilim amacı neydi acaba soramadım bi türlü.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 42b cevap paylaştı.
u +1 yılGüvenli değil atmayın sakın
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden değil
+1 yılFotoğraf atmayacağınız biriyle tanışmayın o zaman arkadaşlar, çözüm bu kadar basit.
Karşınızda ne olduğu belli olmayan, sadece yazılardan ibaret biriyle konuşmak istiyorsanız fotoğraf almayın/atmayın.
Çözüm bu kadar basitken, neden ısrarla aynı hataları yapıyorsunuz? 😅
Bir de fotoğraf atmadan, birbirlerini görmeden sevgili olan falan var. Psikolojik sıkıntılı çok…
Her neyse, yeni tanıştığın birine ilk günden foto atmazsın zaten eğer anonim bir ortam ise.
Ama 2-3. Gün de atarsın en azından ki, karşılıklı olsun da tanışma ilerlesin.03 Yorumla- +1 yıl
O anlamda demedim. Hani tanışıyorsun, ediyorsun. İki taraf da anonim takılıyor ama arkadaş olduğunuz halde foto atmamak anlamında dedim.
+1 yılBen, bu fotoğraf isteme huyunu zaten hiç anlamamışımdır. Çoğu kişi instagram kullanıyor zaten. İsteyen girsin profilime baksın ki ben de öyle yapıyorum. Olmadı görüntülü arasın. Ne o dakika başı fotoğraf istemek? Bıktırıyor bir kez bu.
30 Yorumla
+1 yılÇıplak olmayan fotoğraf atacaksan, at. Çıplak fotoğraf atarsan, şantaj yapıp hem kendisi hem de arkadaşları seninle seks yapmak isterse; ne yapacaksın? Bunlar yaşanıyor. Çıplak fotoğraf, sakın atma.
10 Yorumla
+1 yılYani seni tanımak görmek isteyebilir bu kötü bişey değil ama tek gorunumluk atarsın eğer tereddüt var ise
31 Yorumla- +1 yıl
Bence de normal bişe bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet mantıklı. Normal fotoğraf göndermede hiç bir sorun yok. Herkes kiminle konuştuğunu bilmek ister...
47 Yorumla- +1 yıl
Bencede ama çoğu kişi fake foto atıyor bir erkek olarak ben canlı wep camda gormedigime inanmam
Cevap sahibi+1 yıl@Çapkınkurtt ben hic fake atmadim kimseye şahsen. Çok çocukca
- +1 yıl
Bencede öyle bende atmam
- +1 yıl
Ama yapan ergen kıza ve pasiflere denk geldim maalesef
Cevap sahibi+1 yıl@Çapkınkurtt :)))
- +1 yıl
Gülersin tabi başıma gelenleri tahmin ediyon samirim ve şok oldugumu😳
- +1 yıl
Böyle açık görüşlü biriyle tanısmak isterdm
İnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı. Birisi sizin fotoğrafınızla ne yapabilir? Zaten çoğu kişi wp, Instagram veya sosyal medyada bir kez olsa bile fotoğraf paylaşıyor. Ne oluyor? Hiçbir şey.
00 YorumlaYa zaten ismini soyismini bilen 20 tl veril her şeyini buluyor, bir gizliliğin yok artık sana kalmış atıp atmamak.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu çok rahatsız edici. Kimseye ismini vermemek lazım demekki.
Gizli Üye(25-29)+1 yılFotoğraf isteyenin direkt niyeti belli bence bi insan niye foto istesin ki yok karsimdakini daha iyi görmek isterim falan filan yalan bu ama çok uzun süredir konuştuğun birisiyse ve senden nude olmayan foto istediyse o ayrı
10 Yorumla
+1 yılAtma. Ben bu da benim flört diye sadece foto istediği sonra ayrıldığı kızları sağda solda gösteren koleksiyon yapan erkekler gördüm.
21 Yorumla- +1 yıl
Açık bir foto olursa o*ospu bak felan diye anlatanlar var. Hiçte öyle bir tip yok. İnanma atma hiçbirine. Baya güvenip ilişki yaşadıklarına paylaş.
+1 yılKonuşmaya değer bir güzelliğin var mı tek dertleri bu o yüzden bence ilk etapta bunu isteyen kişiyle konuşmak bile gereksiz
20 Yorumla
+1 yılSuratımı isterse sorun yok başka bişey isterse işim olmaz sapıklarla 📌
30 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılBen atmıyorum. Atmam için ona çok ama çok güvenmem lazım.
20 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hemen atılmaz güvenli Değil tam tanıdıktan sonra aradan biraz zaman geçince atmak gerekir karşında ki kişi iyi biriyse bundan emin olduktan sonra
00 YorumlaKendi telefonunuzdan çekip internetteki herhangi bir siteye Yüklediğiniz fotoğrafın içerisinde, tüm bilgilerinizin de yer aldığını unutmayın lütfen
00 Yorumla
+1 yılYani konuṣtuğun kiṣiye bağlı. Eğer sapık biri gibiyse atmamalısın ama normal sohbet muhabbet amaclı karṣı taraf merak ediyor istersen atarsın.
00 Yorumla
+1 yılAlt tarafı fotoğraf bence bir sıkıntı olmaz ama güvenilir duruyorsa tanımadan atmanın da bir anlamı yok bence
00 Yorumla
+1 yılCanlı görüş bence
Ama nude tarzı istiyosa aşırı güven ister ileride başına bela olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç kimseye tam güvenmeden fotoğraf falan atma, deepfake denilen bir şey varken insan bi yere fotosunu koyarken, ya da birine atarken kırk kez düşünmeli
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 390 cevap paylaştı. Özel atmak yerine profiline koyabilirsin kim ne yapsın fotonla yapay zeka çıkmışken
10 Yorumla
+1 yılNeden mantıklı olsun yanlış istemesinler Bi zahmet bura yol geçen hanı mı
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılGuvenmeden atmam ki.. guven durustluk hissetmem gerekir
10 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKim olduğuna bağlı. Güven hissi veriyorsa kamera bile açabilirim.
10 Yorumla sosyal medya kullanmayip sokaga cikmiyosan tabi oyle olabilir
00 Yorumla
+1 yılAtarım korkum yok.
Ama oda atacak
Güven verirse oda01 Yorumla- +1 yıl
Nude atma
Evlilik ten cinsellik düşünen biri ile asla olmaz
Normal bir tanışma amaçlı fotoğraf normal
Değil bi tanımak lazım 6,7 ay anca her önüne gelene atarsan işin içinden çıkamazsın.
00 YorumlaNiye güvensiz olsun bir fotoğraf sonuçta dünyanın sonu değil ya
00 YorumlaNormal fotoğrafını atarsın zaten nasıl göründüğünü bilmeden neden konuşsun ki seninle
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılAtmam asla güvendiğim konuştuğum arkadaşlarima atarim.
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılYani kişiye ve konuşmanın durumuna göre samimiyete göre değişir
00 Yorumla
+1 yılBence bir sakincasi yok, güvenlik istersen yüzünü gizlemen yeterli
00 Yorumla
+1 yılGüvenli değil özel fotoğraf attıysan paylaşmak ile tehdit eder
00 Yorumla
+1 yılHayir şahsi olarak atma , ama storimde falan paylaşabilirsin gormesi için
00 Yorumladegil tab2 oyuzdene n cirkin fotomu atiyorum taniyan olmaz😋
00 YorumlaTanımadan foto mu yollanır sen istediysem onun da istemesi normal
00 Yorumla
+1 yılKarşındaki güven veriyorsa atmanın bi mahsuru yok bence
00 YorumlaProfil resmine köy bir tane kank. Deki profilde var. Bu kadar basit.
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar bunu sık yapıyor olabilir ama çok korkunç bir duruma sebep olabilir. Karşınızda kim var bilemezsiniz. Kendinizi kimseye kanıtlamak zorunda değilsiniz sizinle gerçekten tanışmak isteyen biri gerçek hayatta görüşür. Kendinizi paylaşmayın.
00 Yorumla
+1 yılFotoğraf çekinmeyi sevmeyen biriyim, instagram falan gibi sosyal medyada hiç paylaşmam. Oyüzden kimseye fotoğraf atamam, onun yerine yüz yüze görüşmek daha iyi
00 Yorumla
+1 yılbence alisildik bir sey cunku surekli her yerde paylasiyoruz kendimizi hatta biz fark etmeden yakinlarimiz bile ekran goruntusune aldiysa yayildi demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana atanlar oldu burdan ınstadan filan anlık konuşma yani zevkimi alırdım yeter kızı zor duruma sokmam asla
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAtarsan bana da at bakim 🤭
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGünlük hayattan herkesin gördüğü bir halinse sorun olmaz bence.
00 Yorumla
+1 yılHeralde atacaksın. Görmediğimiz birisiyle nasıl konuşalım?
05 Yorumla
Soran+1 yılTamam da herkes böyle değil. Bazı kişilerin psikolojisi farklı çıkabiliyor.
- +1 yıl
Onu da sen seçeceksin işte :/ nasıl bir iletişim istiyorsan, nasıl birisini görmek istiyorsan karşında, kendi istek ve düşüncelerine uygun kişiyi seçip onunla konuşup sohbet etmen daha doğru olur. Karşında ki kişinin konuşmalarından ve sorularından da bunu çözersin bence
Soran+1 yılSonradan konuşunca soruları beni ürpertti. O yüzden bu soruyu sordum.
- +1 yıl
Çok özel değilse ne gibi şeyler soruyor ki?
Soran+1 yılYazdım
Yani sohbet ilerlerse samimi bulursan uygun bir foto atmak hence guvenli ya
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlkle kimle konustuğumu bilmeliyim
Karşındeki kim diye merak ederler kiminle konsuyorum diye
00 Yorumla
+1 yılSaplantılı mısınız dünyadaki a, mcığı olan tek varlık mısınız bu kasıntılık ne böyle haha
00 Yorumla
+1 yılTek gösterimlik atabilirsin ama onuda kaydediyorlar artık
04 Yorumla- +1 yıl
Nasıl kaydediliyor ekran görüntüsü alınmıyor?
- +1 yıl
Nasıl yaptıklarını bilmiyorum ama bi şekilde ekran kaydı alıyorlar
- +1 yıl
Başka telefonla çekiyorlar resmi
+1 yılHiç güvenli değil hele ki mahrem fotoğraflarınızsa çok daha sıkıntılı
00 YorumlaÇoğu kişi diyrosun kendi cevabını kendin veriyorsun
00 Yorumla
+1 yılÇok güvenli, anında yapılması gereken bir eylemdir. Karşı taraf istemeden atılmalıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla ben atmam güven duymam lazım ona daha önce başım yandı bunun yüzünden
11 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu ki? Anlatırsan diğer kişilerde temkinli olur.
+1 yılGuven duymadan atmak mantik disi
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Guven olursa durustluk olursa hersey olur
Yüz gözükmeden nude atabilirsin
26 Yorumla
+1 yılDeğil bence ben attım başim belaya girdi
015 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu
- +1 yıl
Fotoğraf kullandı ve tehdit etti
- +1 yıl
Fotoğraf dediğin nude attiysan senin canım
- +1 yıl
Himmm
- +1 yıl
Ne hmm nasıl Bi fotoğraf attın nude mi attın?
- +1 yıl
Sanane
- +1 yıl
Artık sus
- +1 yıl
Tamam susarim sonra pişman olursun konuş dersen de konuşmam djdjdj 😞
- +1 yıl
Başka biri çikar merek etme
- +1 yıl
Ağlama
- +1 yıl
Ona ne şüphe sen trafik ışığı olduktan sonra gelene geçene yanarsın bu yüzden merak etmiyorum 😤
- +1 yıl
burada ağlayan biri varsa o da sensin
- +1 yıl
Merak etme ben aglaman hem ağlasam bile ayağı kalkmayı da bilirim
- +1 yıl
Helal kız sana aferin böyle devam et
- +1 yıl
Nasıl yani ne için helal olsun dedin teşekkürler ederim
+1 yılFotoğrafım var zaten ne atacam meme mi
04 Yorumla
Soran+1 yılBacak, bikinili foto falan
- +1 yıl
Benden meme ve kalça fotoğrafı isteyen kız olmuştu
Soran+1 yılHmmmm anladım
- +1 yıl
Ne anladın lan gebeş kaplumbaaaa
- İnternet & Teknoloji konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medyaya atıyorsun ne fark ediyo
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCogu kisiyle konusmak yerine bi kisiyle konuşabilirsin saygılar.
10 YorumlaMantıklı değil hiçbir şekilde
10 YorumlaGüvenli değil atmamalısınız.
10 Yorumla
+1 yılAtan atıyor sen atma boş ver.
10 Yorumla- Devamını Gör (125)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih