İnternet & Teknoloji Arkadaşlar merhaba acil cevap verir misiniz wp de biri beni engellediği zaman biosunu görebiliyor muyuz hakkımda falan olan kısmı? Yağmur_Kara1 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor çıkıyor mu engellediyse bile gözükür mü Güncellemeler+1 yıl acil cevap verir misiniz Arkadaşlar merhaba acil cevap verir misiniz wp de biri beni engellediği zaman biosunu görebiliyor muyuz hakkımda falan olan kısmı? Cevapla Fal Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 511 cevap paylaştı. Hiç bir şeyi göremezsin, adı üzerine seni engelledi 0 0 Yorumla
oozkan006 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Hayır göremezsin yavru 1 8 Yorumla Yağmur_Kara1 +1 yıl ya kesin demi Yorumla Yağmur_Kara1 +1 yıl görüyorsam engellememiş oluyo🥳 Yorumla oozkan006 +1 yıl Evet Yorumla Yağmur_Kara1 +1 yıl teşekkürler Yorumla oozkan006 +1 yıl Rica ederim Yorumla oozkan006 +1 yıl Hayrına cevabı beğenirsen :) Yorumla Yağmur_Kara1 +1 yıl o hakkımda olan kısım gözükür demi engellemediyse yoksa engellese de gözüküyor mu bunu cevaplarsan beğeniyorum hemen Yorumla oozkan006 +1 yıl Evet gözükmez hiçbir şey foto bio dahil Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Görünmez 0 3 Yorumla Yağmur_Kara1 +1 yıl o hakkımda kısmı varya wp de orası da çıkmaz demi Yorumla Yağmur_Kara1 +1 yıl engellediyse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görünmez benim bildiğim istersen annenin telefonundan vb başkasından engelle kendini ve bak görünüyor mu hem tescilli olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiç bir şeyi göremezsin, adı üzerine seni engelledi
Hayır göremezsin yavru
ya kesin demi
görüyorsam engellememiş oluyo🥳
Evet
teşekkürler
Rica ederim
Hayrına cevabı beğenirsen :)
o hakkımda olan kısım gözükür demi engellemediyse yoksa engellese de gözüküyor mu bunu cevaplarsan beğeniyorum hemen
Evet gözükmez hiçbir şey foto bio dahil
Görünmez
o hakkımda kısmı varya wp de orası da çıkmaz demi
engellediyse
Görünmez benim bildiğim istersen annenin telefonundan vb başkasından engelle kendini ve bak görünüyor mu hem tescilli olur