İnternet & Teknoloji Kilitlenen ekran nasıl çalışır? Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Pcyi temizlerken nasıl yaptım bilmiyom ekranı kilitledim yazı yok resim var sadece her şey calisiyor ama ekran açılmıyor nasil duzelticem? Kilitlenen ekran nasıl çalışır? Cevapla Resim Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. ctrl + alt + del' e bas 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Windows Tuşu + L 0 0 Yorumla
Umutsuz_nesil Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Kapatma tuşuna basılı tut 8 saniye kadar kapanır sonra 0 3 Yorumla Mcrklm +1 yıl Olmuyor Yorumla Umutsuz_nesil +1 yıl Fişi çek bataryasi vardır illa bataryayı da çıkar tak sonra düzelir Yorumla Mcrklm +1 yıl Tamam açtım Ctrl+alt+deletemis Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 371 cevap paylaştı. Windows Tuşu + L 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Pili çıkartıp tekrar açmayı dene 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ctrl + alt + del' e bas
Windows Tuşu + L
Kapatma tuşuna basılı tut 8 saniye kadar kapanır sonra
Olmuyor
Fişi çek bataryasi vardır illa bataryayı da çıkar tak sonra düzelir
Tamam açtım Ctrl+alt+deletemis
Windows Tuşu + L
Türk usulü... Bi aç kapa :))
Pili çıkartıp tekrar açmayı dene