İnternet & Teknoloji Eski sevgilim hala hesabımda mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor dün gece ayrıldık alttaki sevgilim eğer hesapta çıkmış olsa bile girilen telefonlar burada kalıyor mu? altta çıkış yapın yazısı var bu çıkmadığı anlamına mı geliyor yoksa çıksa bile telde kayıtli duran bişey mi? Eski sevgilim hala hesabımda mı? Cevapla Telefon Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Bence Şifreni değiştir 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 483 cevap paylaştı. Hayır çıkış yapmış 0 8 Yorumla Soran +1 yıl nerden bilion Yorumla minikkladyy +1 yıl Gözüküyor kör müsün Yorumla Soran +1 yıl nerden anlasiliyor yani Yorumla Soran +1 yıl altta çıkış yapın yazıyor ya Yorumla Soran +1 yıl yapmamış demekki Yorumla Soran +1 yıl o son aktif olanlar Yorumla minikkladyy +1 yıl Senin telefonun o Yorumla Soran +1 yıl ever ben Şu an instada aktif olduğum için Yorumla
Rahatsızetmeyiniz Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler kendisi çıksa hesabımdan alttaki yazı gider mi anlayabilir miyim çıktığını hesaptan? Yorumla Rahatsızetmeyiniz +1 yıl Evet ama bence şifre değiştir Yorumla
wwwQw Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Uzak mesafe miydi iliskin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl te soruma yanit var mi plz Yorumla wwwQw +1 yıl şu an hesabında demekki alttaki çıkış yazısından çıkış yaparsan silinir Yorumla Soran +1 yıl tamam tesekkurler Yorumla Soran +1 yıl peki kendisi çıksa bu alttaki yazi silinir değil mi kendisinin ciktigini anlayabilir miyim? Yorumla wwwQw +1 yıl Hayır senin çıkman gerekiyo alttaki yere basıp. O geçmiş gibi bişey o ciksada senin o çıkış yerine basmadan silinmez o yazi Yorumla Soran +1 yıl anladim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence Şifreni değiştir
Şifreni değiştir o cihazdan çıkış yap bu kadar basit
Hayır çıkış yapmış
nerden bilion
Gözüküyor kör müsün
nerden anlasiliyor yani
altta çıkış yapın yazıyor ya
yapmamış demekki
o son aktif olanlar
Senin telefonun o
ever ben Şu an instada aktif olduğum için
Evet
teşekkürler kendisi çıksa hesabımdan alttaki yazı gider mi anlayabilir miyim çıktığını hesaptan?
Evet ama bence şifre değiştir
Uzak mesafe miydi iliskin
evet
te soruma yanit var mi plz
şu an hesabında demekki alttaki çıkış yazısından çıkış yaparsan silinir
tamam tesekkurler
peki kendisi çıksa bu alttaki yazi silinir değil mi kendisinin ciktigini anlayabilir miyim?
Hayır senin çıkman gerekiyo alttaki yere basıp. O geçmiş gibi bişey o ciksada senin o çıkış yerine basmadan silinmez o yazi
anladim