İnternet & Teknoloji WhatsApp'ta kendinize mesaj gönderiyormusunuz? Lizçakoa Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben gönderiyorum, günlük gibi kullanıyorum, üzüldüğümde yazıyorum. WhatsApp'ta kendinize mesaj gönderiyormusunuz? Cevapla WhatsApp Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Evet ben kendime kalp atmıştım. başka atan olmadığı için.. 1 2 Yorumla Lizçakoa +1 yıl ♡ u Barış_LonelyForever +1 yıl ♡
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Hata yapınca kendime küfür ediyorum whatsapptan 1 1 Yorumla Lizçakoa +1 yıl çok iyi takdir ettim. Yorumla
İrelia00 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Genelde acil durumlar için böyle notlar falan filanda hiç kendi kendime konuşmadım aşlksjdas 1 1 Yorumla Lizçakoa +1 yıl Ben normaldede kendi kendime konuştuğum için WhatsApptan konuşmak garip gelmiyor. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne gerek var bunlara, mektup arkadaşı olmak varken 😝 1 6 Yorumla Lizçakoa +1 yıl Mektup arkadaşlığı olmuyor bitiyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yürüme olmadığı sürece devam eder bence 😌 Yorumla Lizçakoa +1 yıl Etmez daha bugün öğrendim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana içten içe aşık mıymış 😳😳 Yorumla Lizçakoa +1 yıl ne alaka? demek istediğim hiç bir türlü olmaz mektup arkadaşlığı filan falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlıyorum Yorumla
Freshçilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Link atıyorum önemli şeyleri kaydediyorum kpss notu atıyorum yapılacak listesini atıyorum 1 0 Yorumla
hearts2hard Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Evet birçok şeyi gönderiyorum hem deGünlük gibi kullanıyorum 😂 1 0 Yorumla
onbirekim1 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kafam guzel olunca gec saatlerde kimseyi rahatsız etmemek icin evet bide komiklikler kendimle eğlenirim baya 1 0 Yorumla
Donsuzbirerkek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Nasıl niye göndereyim 😀 1 2 Yorumla Lizçakoa +1 yıl Niye göndermeyesin Yorumla Donsuzbirerkek +1 yıl Nıe göndereyim Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kendime iyimisin diye yazarım. 1 3 Yorumla Lizçakoa +1 yıl ;(( iyimisin? Yorumla ynkmert +1 yıl Evet Yorumla Lizçakoa +1 yıl Sevindim Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Alışveriş listesi olarak kullanmıştım. 1 1 Yorumla Lizçakoa +1 yıl Mantıklı Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 422 cevap paylaştı. Evet bazen 1 0 Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Walpaper şaka mı 1 1 Yorumla Lizçakoa +1 yıl Hayır gerçek kendim yasarladım phuhaha Yorumla
myodentity Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl musunuz ayrı aşkım 1 8 Yorumla Lizçakoa +1 yıl sağol yanlış yazmışım. Yorumla myodentity +1 yıl sen kaç yaşındasın? Yorumla Lizçakoa +1 yıl 19 neden? Yorumla myodentity +1 yıl hımmm gençsin ondan demekki bu dertler Yorumla Lizçakoa +1 yıl Dertli olduğumu kim söyledii Yorumla myodentity +1 yıl insanların kendine mesaj gönderip göndermediğin merak ettiğine göre "yalnızlık" derdin var. yalnız hissetiğin içinde buradasın. dert bu işte Yorumla Lizçakoa +1 yıl Günlük tutmak yalnızlık değil, burayıda eğlenmek için kullanıyorum. Yorumla myodentity +1 yıl aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn eğleniyorsun :)) canımısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet ben kendime kalp atmıştım. başka atan olmadığı için..
♡
♡
Hata yapınca kendime küfür ediyorum whatsapptan
çok iyi takdir ettim.
Genelde acil durumlar için böyle notlar falan filanda hiç kendi kendime konuşmadım aşlksjdas
Ben normaldede kendi kendime konuştuğum için WhatsApptan konuşmak garip gelmiyor.
Ne gerek var bunlara, mektup arkadaşı olmak varken 😝
Mektup arkadaşlığı olmuyor bitiyor.
Yürüme olmadığı sürece devam eder bence 😌
Etmez daha bugün öğrendim.
Sana içten içe aşık mıymış 😳😳
ne alaka? demek istediğim hiç bir türlü olmaz mektup arkadaşlığı filan falan
Anlıyorum
Sen kimsin
sen kimsin
Link atıyorum önemli şeyleri kaydediyorum kpss notu atıyorum yapılacak listesini atıyorum
Evet birçok şeyi gönderiyorum hem de
Günlük gibi kullanıyorum 😂
Kafam guzel olunca gec saatlerde kimseyi rahatsız etmemek icin evet bide komiklikler kendimle eğlenirim baya
Nasıl niye göndereyim 😀
Niye göndermeyesin
Nıe göndereyim
Kendime iyimisin diye yazarım.
;(( iyimisin?
Evet
Sevindim
Alışveriş listesi olarak kullanmıştım.
Mantıklı
Kendimle mesajlasiyorum en cok
Not defteri gibi kullanıyorum.
Evet bazen
Walpaper şaka mı
Hayır gerçek kendim yasarladım phuhaha
Elbette
Bazen
Hayır
Evet gönderiyorum
Temiz delirdik
Not defteri gibi kullanırım
musunuz ayrı aşkım
sağol yanlış yazmışım.
sen kaç yaşındasın?
19 neden?
hımmm gençsin ondan demekki bu dertler
Dertli olduğumu kim söyledii
insanların kendine mesaj gönderip göndermediğin merak ettiğine göre "yalnızlık" derdin var. yalnız hissetiğin içinde buradasın. dert bu işte
Günlük tutmak yalnızlık değil, burayıda eğlenmek için kullanıyorum.
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn eğleniyorsun :)) canımısın
Hergün