İnternet & Teknoloji Erişim engellendi hatası? dilaraziyagil Takip Et Xper 6 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bu sorunu nasıl çöze bilirim? Hiç bir program açık olmadığı halde, böyle hata geliyor Erişim engellendi hatası? Cevapla Engel Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. bilgisayarıma tıkla orada dvd olarak bağlı görülüyor ise sağ tıkla çıkart de 0 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Bilgisayarıma girince bir disk sürücüsü olması gerek AutoCAD ile ilgili. Onun üstüne gelip sağ tıklayıp çıkar tuşuna bas ve tekrar dene silmeyi. 0 0 Yorumla
WeLosTheSea Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Silmeye veya taşımaya çalışıyorsan önce Bu Bilgisayar'dan disk sürücüleri sekmesinden kaldıracaksın. Kaldırmadığın sürece yerinden kıpırdatamazsın. 0 0 Yorumla
Poyrazbjk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Eşim bilgisayar programcılığı okudu ona Sor 0 0 Yorumla
Sadece3kelime Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Autocad lisanslı mı kaçak mı? 0 4 Yorumla dilaraziyagil +1 yıl Kaçak Yorumla Sadece3kelime +1 yıl Kaçaksa ondan yapar. kaldırın.Kaçak kullanıcıları bulup ceza kesiyorlar Yorumla ayhanhocangeldi +1 yıl Solidworks 2 gün önce yükledim orjinalı 3000 dolar ama ben korkanın yükledim 300 tl Yorumla dilaraziyagil +1 yıl 3 senedir kaçak kullanıyom bi sorun olmadı, format attıktan sonra böyle yapıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bilgisayarıma tıkla orada dvd olarak bağlı görülüyor ise sağ tıkla çıkart de
Bilgisayarıma girince bir disk sürücüsü olması gerek AutoCAD ile ilgili. Onun üstüne gelip sağ tıklayıp çıkar tuşuna bas ve tekrar dene silmeyi.
Silmeye veya taşımaya çalışıyorsan önce Bu Bilgisayar'dan disk sürücüleri sekmesinden kaldıracaksın. Kaldırmadığın sürece yerinden kıpırdatamazsın.
Dosyayı açmışsın iyi bak
Eşim bilgisayar programcılığı okudu ona Sor
Autocad lisanslı mı kaçak mı?
Kaçak
Kaçaksa ondan yapar. kaldırın.
Kaçak kullanıcıları bulup ceza kesiyorlar
Solidworks 2 gün önce yükledim orjinalı 3000 dolar ama ben korkanın yükledim 300 tl
3 senedir kaçak kullanıyom bi sorun olmadı, format attıktan sonra böyle yapıyor
Yeniden yükle
Sistemsel olabilir