Lutfen instagramdan anlayanlar, minnettar olurum?

şimdi benim bir fake hesabım var çoklu hesaplar olunca hani uygulamayı açınca alt alta kayıtlı çıkıyorlar, tek tıkla giriyorsun ya öyle düşünün. benim kendi hesabım ve okul hesabim da var orada neyse o kişi feyk hesabı engelleyince diğer tüm hesaplarım engellendi ama yeni hesap açınca görebiliyorum hepsinin ayrı mail adresi var. Bu kişi benim diğer hesaplarımı bilmiyor bu imkansız.

Sorularım

1- engelli listesindeki benim kendi hesaplarımı görür mü engellediği fake hesapla birlikte

2- bir yerde okudum diyor ki o sizin kendi hesaplarınızı görüyor siz göremiyorsunuz o sizinle iletişime geçerse sorun biter engelledigini bilmiyor diyor farkında değil diyordu sizce doğru mu? Sadece fake hesabı engelli görüyor engellediği hesabı diyordu.

Yardimci olana minnettar ve duacı olurum

hesaplar deyince engellenmiş. Başka arkadaşla denedim olmadı sadece engellediği fake engellendi

Sorularım

1- engelli listesindeki benim kendi hesaplarımı görür mü engellediği fake hesapla birlikte

2- bir yerde okudum diyor ki o sizin kendi hesaplarınızı görüyor siz göremiyorsunuz o sizinle iletişime geçerse sorun biter engelledigini bilmiyor diyor farkında değil diyordu sizce doğru mu? Sadece fake hesabı engelli görüyor engellediği hesabı diyordu.

Yardimci olana minnettar ve duacı olurum

Lutfen instagramdan anlayanlar, minnettar olurum?