İnternet & Teknoloji Realme c55 telefon kullanan var mı kamerası çok kaba değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bir de güzel mi sizce Realme c55 telefon kullanan var mı kamerası çok kaba değil mi? Cevapla Telefon Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yoruldumaw Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl ben kullanıyorum şahsen bana güzel geliyor 0 14 Yorumla yoruldumaw +1 yıl ve foto kalitesi çok iyi ve kendi içinde kamera filtresi var Yorumla Soran +1 yıl Erkeksi bi telefon gibi kızlara yakışır mı Yorumla yoruldumaw +1 yıl erkeksi kadınsı eşya yoktur hiç birşeyin cinsiyeti yoktur insanlar dışında Yorumla yoruldumaw +1 yıl ve uzaktan bakan iPhone sanıyor zaten Yorumla Soran +1 yıl Ama ne bileyim ellerim küçük benim çok kaba geldi bana sen memnunsun yani Yorumla yoruldumaw +1 yıl benimde ellerim Küçük 😄 ama performans olarak iyi ondan seviyorum Yorumla yoruldumaw +1 yıl istersen gösterim fotoları falan nasıl çekiyor Yorumla Soran +1 yıl Seninde mi 64 mb peki 😅 bana yetmez diye korkuyorum hep bi pdf kitap yüklüyorum Yorumla yoruldumaw +1 yıl Instagram varsa ordan rahat konuşalım istersen😄 Yorumla yoruldumaw +1 yıl çektiğim fotoları falan atarım bak nasıl kalitesi Yorumla Soran +1 yıl Telefon şu an elimde zaten benim 😅 Yorumla yoruldumaw +1 yıl olsun telefon bahane muhabbet şahane 😄 Yorumla Soran +1 yıl Aha valla müsait değilim başka zaman inşallah 😄 bilgilerin için sağ ol Yorumla yoruldumaw +1 yıl ben söylim sen ekle sonra konuşalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben kullanıyorum şahsen bana güzel geliyor
ve foto kalitesi çok iyi ve kendi içinde kamera filtresi var
Erkeksi bi telefon gibi kızlara yakışır mı
erkeksi kadınsı eşya yoktur hiç birşeyin cinsiyeti yoktur insanlar dışında
ve uzaktan bakan iPhone sanıyor zaten
Ama ne bileyim ellerim küçük benim çok kaba geldi bana sen memnunsun yani
benimde ellerim Küçük 😄 ama performans olarak iyi ondan seviyorum
istersen gösterim fotoları falan nasıl çekiyor
Seninde mi 64 mb peki 😅 bana yetmez diye korkuyorum hep bi pdf kitap yüklüyorum