İ5 orta i7 üst sınıf diyebiliriz. i7’de çekirdek sayısı ve boost clock hızı yüksek olduğundan daha performanslıdır. İleriye dönük olması açısından i7 işlemci almak daha iyi bir karar olacaktır.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama Windows yüklü değilmiş flaş bellek veriyorlar biz yukuyrcez ben bilmiyorum İ7 ve 16 GB ram 18 Bin TL
Dışarıda kurulumu ücretli yaparlar. İstek atarsan kabul ederim istediğin zaman yazarsın yardım için. Bende de Acer Nitro 5 laptop var, windows yüklü değildi ben yükledim.
Yok cok pahali degildir pahalilik bilgisayara gore degisir yani gilgisayardan kasit laptopsa. Ha yok toplama masaustu bilgisayara ise evet gsterebilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
i5 ile i7 arasında çekirdek sayısı farkı var. Yani işlem başına düşen çekirdek ne kadar fazlaysa performans o kadar artar. Oyunlarda büyük önem taşır.
İ5 orta i7 üst sınıf diyebiliriz. i7’de çekirdek sayısı ve boost clock hızı yüksek olduğundan daha performanslıdır. İleriye dönük olması açısından i7 işlemci almak daha iyi bir karar olacaktır.
Ama Windows yüklü değilmiş flaş bellek veriyorlar biz yukuyrcez ben bilmiyorum
İ7 ve 16 GB ram 18 Bin TL
Windowsu sen kurabilirsin çok basit bir işlem. Gerekirse bende yardımcı olurum foto atarsan.
Acer marka bu arada
Tm aldığımda insallah seni bulurum
Yine soru şeklinde sorarim yardimci olursun
Bir de disarda ucretsiz yaparlar mi ki
Dışarıda kurulumu ücretli yaparlar. İstek atarsan kabul ederim istediğin zaman yazarsın yardım için. Bende de Acer Nitro 5 laptop var, windows yüklü değildi ben yükledim.
Onemlidir tabikide. Hız acisindan en basit olarak dusunecek olursak.
Fiyat olarak uc asagi bes yukari fiyatı modele markaya gorede değişebilir ama i7 12. Nesil en iyisi bence.
Ama Windows yüklü değilmiş flaş bellek veriyorlar biz yukuyrcez ben bilmiyorum
Kendin de yukleyebilirsin satin aldigin yerden de yukletebilirsin
Cok mu pahali bir sey peki
Yok cok pahali degildir pahalilik bilgisayara gore degisir yani gilgisayardan kasit laptopsa. Ha yok toplama masaustu bilgisayara ise evet gsterebilir.
Çekirdek sayısı fazla tabi kaçıncı nesil oda önemli
7 daha iyi ama nesillerini bak hangisi yüksekse onu al daha iyi olur
araba gibi düşün 1.0 motor ile 1.5 motor arasındaki fark gibi
Çekirdek güç ve hızını söylüyor sana
AMD ryzenciyim ben
Güç ve hız farki
Daha hızlı
Önemli her işe yarar