İnternet & Teknoloji İnstgramda tansmk istedgm çocuk son mjlarima görüldü attı.. benden rahtsz mi oldu sizce :( ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Görüldü attgna göre rahtsz etmişim bellki dedim. Dahda yazmycam :( ama üzüldüm İnstgramda tansmk istedgm çocuk son mjlarima görüldü attı.. benden rahtsz mi oldu sizce :( ? Cevapla Çocuk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İrelia00 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Rahatsız etmemişsindir daha doğrusu o istemiyordur konuşmak ya da gerçekten işleri vardır pek soysal medyayla ilgilenmiyordur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hyr çok aktif... Gene görüldü attı.. hoşuna gidiyor herlde dedim işim vardı dedi.Cvpsz bıraktım dahda yazmam. Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 511 cevap paylaştı. Belki işi vardır geri dönememiştir hemen yargılanmalısın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zannetmem.. Yorumla
ÇıtırSavar Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yazmayı bilmiyorsun Allah bilir ne yazdın da ne anladı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İsmn neydi dedm. İkimizde instgrami anonim sayfa olrk kullnyoruz önemli mi dedi. İsmni söylemedi bnde Tuhaf..Sinirlnme demsnde olur yazdım. Görüldü atmış sonra tekrr yazdm bellki rahtsz etmişim sizi özür dilerim dedim. Dahda yazmycam. Oysaki öncesinde kactane soru sordu o hepsni cvpladim bir isimde öyle demesi üzdü. Yorumla
Gülgibierkek Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl ah canım benim senin yoluna halı olup kendini parçalaması lazımdı bak simdi senin gibi ingiltere kraliçesine yapılır mı bu çok saygısızlık etmiş 0 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Muhtemelen rahatsız oldu ya da daha fazla ilgi çekmek istiyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Rahtsz olmuş gbi... Görüldü attgna göre ismni bile söylemedi bna :( Yorumla
Wien34 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Onlar taktikler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok ben yazmycm artk :( Yorumla
ilkgül777 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl O yazana kadar yazma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İkidefdr ben yazıyorum... O kadar soru sordu cvpladm ben ismni sordum önemli mi dedi.. söylemedi Yazmym dimi artk Yorumla ilkgül777 +1 yıl Yazma askim boş ver Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Rahatsız etmemişsindir daha doğrusu o istemiyordur konuşmak ya da gerçekten işleri vardır pek soysal medyayla ilgilenmiyordur
Hyr çok aktif... Gene görüldü attı.. hoşuna gidiyor herlde dedim işim vardı dedi.
Cvpsz bıraktım dahda yazmam.
Belki işi vardır geri dönememiştir hemen yargılanmalısın
Zannetmem..
Yazmayı bilmiyorsun Allah bilir ne yazdın da ne anladı
İsmn neydi dedm. İkimizde instgrami anonim sayfa olrk kullnyoruz önemli mi dedi. İsmni söylemedi bnde
Tuhaf..
Sinirlnme demsnde olur yazdım.
Görüldü atmış sonra tekrr yazdm bellki rahtsz etmişim sizi özür dilerim dedim. Dahda yazmycam. Oysaki öncesinde kactane soru sordu o hepsni cvpladim bir isimde öyle demesi üzdü.
ah canım benim senin yoluna halı olup kendini parçalaması lazımdı bak simdi senin gibi ingiltere kraliçesine yapılır mı bu çok saygısızlık etmiş
Muhtemelen rahatsız oldu ya da daha fazla ilgi çekmek istiyor.
Rahtsz olmuş gbi... Görüldü attgna göre ismni bile söylemedi bna :(
Onlar taktikler
Yok ben yazmycm artk :(
Yedekğe almış seni
O yazana kadar yazma
İkidefdr ben yazıyorum... O kadar soru sordu cvpladm ben ismni sordum önemli mi dedi.. söylemedi
Yazmym dimi artk
Yazma askim boş ver