İnternet & Teknoloji İnstagramda profil gizli ama mesaj butonu yok, neden? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Neden mesaj göndereceğim mesaj butonu yok? Güncellemeler+1 yıl CEVAP? Güncellemeler+1 yıl nasıl mesaj atabilirim? İnstagramda profil gizli ama mesaj butonu yok, neden? Cevapla Mesaj Soruları Profil Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MnikSevenDev188 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kısıtlama yapabilir çünkü 🫤 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ama varlığımdan henüz haberi bile yoktu. Bu nasıl olur? Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Seninle alakalı değil uygulama üstünden herkes yapabilir Yorumla Soran +1 yıl Ben tarayıcıdan giriyorum. Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl 🤦🏻 Tamam birader ben sana anlatamıcam Yorumla Soran +1 yıl Terbiyesizleşme Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Tamam Yorumla
Theguardy Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Karşı tarafta kapalıdır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla Theguardy +1 yıl Gizli olan herkese takip etmediği herkese kapalıdır Yorumla Soran +1 yıl anlamadım. yazdığınızı okuyun. Yorumla Theguardy +1 yıl Senin bunu anlaman için biraz beyin fırtınası yapıp kendini gelistirmen lazım zaman ayırmaya değmezsin 👋👋👋 Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Mesaj kabul etmiyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Genel olarak herkese mi? nasıl yapılıyor bu? Yorumla Canselllqx +1 yıl Takip etmediklerinden Yorumla Soran +1 yıl Nerden ayarlanıyor bu, ben burdan bahsetmiyorum yalnız. instagramdan bahsediyorum. Yorumla Canselllqx +1 yıl Bende Instagramdan bahsediyorum ayarlardan mesaj ayarları bölümüne gidin oradan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kısıtlama yapabilir çünkü 🫤
Ama varlığımdan henüz haberi bile yoktu. Bu nasıl olur?
Seninle alakalı değil uygulama üstünden herkes yapabilir
Ben tarayıcıdan giriyorum.
🤦🏻 Tamam birader ben sana anlatamıcam
Terbiyesizleşme
Tamam
Karşı tarafta kapalıdır
O ne demek
Gizli olan herkese takip etmediği herkese kapalıdır
anlamadım. yazdığınızı okuyun.
Senin bunu anlaman için biraz beyin fırtınası yapıp kendini gelistirmen lazım zaman ayırmaya değmezsin 👋👋👋
Mesaj kabul etmiyor
Genel olarak herkese mi? nasıl yapılıyor bu?
Takip etmediklerinden
Nerden ayarlanıyor bu, ben burdan bahsetmiyorum yalnız. instagramdan bahsediyorum.
Bende Instagramdan bahsediyorum ayarlardan mesaj ayarları bölümüne gidin oradan