İyi günler fit pro dıye bir uygulama var onu indir vs diyor. Soru cevap bölümünden. Evet asıl soruya geleyim şimdi ben bu uygulamayı indirince kızım akılı saatten benim tüm mesajlarıma aramalarıma ulaşabilecek mi bilen söylesin lütfen

İyi günler fit pro dıye bir uygulama var onu indir vs diyor. Soru cevap bölümünden. Evet asıl soruya geleyim şimdi ben bu uygulamayı indirince kızım akılı saatten benim tüm mesajlarıma aramalarıma ulaşabilecek mi bilen söylesin lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bwn bu işin tivaretini yaptım alma psra çöpe gider2 gün sonra şarj tutmaz
Anlamadm
Sakın alma. Ben bu işin ticaretini yaptım. Baktığın saat çöp. Çin malı 2 gün sonra bozulur. Parana yazık olur.
İşini de görmez
Aldım artk vala olan oldu
İptal et gelmediyse
Geldi 😀gittiği yere kadar ne yapalım
😄 peki
Bu nasıl bişey anlamadm 😀😀tek yaptıgı şey aramak oda telefonum yakın olunca arıyor. Uzaklaşnca bağlantı kopuyor
Çin malı 😄 vrimsiz cihaz
Çin malı yazmıo ama
Yazmasına gerek yok kaliteli ürün değil verimsiz. İstediğiniz rolantide verim alamazsınız
800 tl boşa gitti haram olsun ne diyim eşim almış ama trend yolda yorumlar olumlu hep
Kötü olmuş
Neyse. s ... Döt ün davası olmazmş
Şöyle ki o saat telefonu kullanan bir tek kullanabilir çocuğunda telefon yok ise bluetooth bağlantı kesilir. Yani bir işe yaramaz. Sen kullajırsan eğer çalan telefonu gelen bildirimi gmrürsün saatten çocuk saati değil
Te. v.. zz kaçılınmaz ise zevk almaya bak. d
Hevesini alsın diye aldık çocuk beğenmedi arama mesaj yok napim bunu diyor 😅😅😅
Hat takılan saatler değil sanırsam onlar o yüzden sizin işinizi görür o
Aynen
Bqska yardımcı olacağım hsus 😄
Vala çözdüm bu saati tesekkür ederim dediğin gibi bir işe yaramıyormuş 😀
😄🫠 rica ederim iyi akşamlar
orada İzin Verme Ozelligi Var Yani Hangi Msjlarin Bildirimi Saate Gitsin Diye
Peki 2saattede eşimin telefonuyla bağlansam oluyor mu? Tam bilgim yok ya şimdi veliler çok yazar bana çocuklar görsün vs istemiyorum
Yani Bir Saat Ancak 1 telefona Baglaniyor Siz Saatden mesaj Yazamazsiniz Zaten Gelen Bildirimi Cevaplaya Bilirsiniz Yani Saat Ayarlarinda Uygulamada Bildirimleri Baglayin O Uygulamalarda Bu Kadar🙏🏻
Peki öyle yaparım ilk eşimin telefonuna bağlayıp deneyeyim
Olur Bilmediginiz Bisey Olursa Ozelden Yazarsiniz🙏🏻