İnternet & Teknoloji Neden twitterda ki bazı videolar açılmıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor +18 videoların bazilari aciliyor bazilari acilmiyorTwitter sayfalarinin bazilari da askıya alinmis Neden twitterda ki bazı videolar açılmıyor? Cevapla Twitter Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Arzuu27 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Onlar twitter tarafından engellenmiş oluyo genelde. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasil erisicem Yorumla Arzuu27 +1 yıl Erişemezsin. Askıya alındı yazıyosa açılmaz. Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı. Twetter dan pek izlemiyorum ya 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 607 cevap paylaştı. Yasaklı sonuçta 0 0 Yorumla
atomkarinca97 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Vpn var mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Yükle çoğu açılır o zaman. Çok mu isteklisin şu an Yorumla
gls72726 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Safariden giriş yap 0 12 Yorumla maksprosreeder +1 yıl Tecrübe Yorumla Soran +1 yıl Safari ne Yorumla maksprosreeder +1 yıl Uygulama Yorumla maksprosreeder +1 yıl Opera da olur Yorumla Soran +1 yıl Opera bir halta yaramadi indirip icinden twitera girmeye calistim degisen bor sey olmadi Yorumla maksprosreeder +1 yıl Acır uygulamadan Twitter ben yeni izledim Yorumla maksprosreeder +1 yıl Aciyor Yorumla gls72726 +1 yıl iPhone nun kendi uygulamasi android için bilmiom Yorumla Soran +1 yıl Uye mi oluyorsun Yorumla maksprosreeder +1 yıl Twitter a mi Yorumla Soran +1 yıl Hayır soyledigin uygulamadan bahsedyrm safari Yorumla maksprosreeder +1 yıl Üye olmana gerek yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Onlar twitter tarafından engellenmiş oluyo genelde.
Nasil erisicem
Erişemezsin. Askıya alındı yazıyosa açılmaz.
Twetter dan pek izlemiyorum ya
Eğitimsel sebeplerdir
Bozukdur
Yasaklı sonuçta
Ya la sam şe yini
Vpn var mı
Hayir
Yükle çoğu açılır o zaman. Çok mu isteklisin şu an
Safariden giriş yap
Tecrübe
Safari ne
Uygulama
Opera da olur
Opera bir halta yaramadi indirip icinden twitera girmeye calistim degisen bor sey olmadi
Acır uygulamadan Twitter ben yeni izledim
Aciyor
iPhone nun kendi uygulamasi android için bilmiom
Uye mi oluyorsun
Twitter a mi
Hayır soyledigin uygulamadan bahsedyrm safari
Üye olmana gerek yok