Daha önce getcontact hesabı indirmiştim kayıt silmiştim açtığımda etiketlerim duruyordu sonra bir daha kayıt sildim etiketlerimin hepsi kaybolmuş ne yapacağım şimdi bilmiyorum bide eski sevgilim numaramı sorgulamis kaydı sildikten sonra uygulamada başkasının etiketlerini görebildiğimizi öğrendim şu an eski etiketlerimi çok merak ediyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güvenli mi ya bu getcontact bende merak ediyorum nasıl kaydedilmişim
Hesabını sildiysen gorunmez
Bir kez daha öyle yapmıştım gözükmustu hiç mi gelmez
Ya bak benimde aynısı oldu numaramı sorgulatti bende onu etiketine baktım direkt hesabı sildim dayanamadim tekrar girdim etiketlerinde bakmıştı 🤦 hesabı kapatmisken
Sende mi etiketlerini hatirlamiyorsun keşke ekran görüntüsü alsaydım ya uygulamayı kullanmayı bilmiyordum bile yükledim 5 dakika içinde baktım hesabımı sorgulamis kaydımı sildim sonra öğrendim ki numaramı sorgulayan benim etiketlere bakıyormuş sonra çok üzüldüm bide yakın kız arkadaşım beni ömrüm diye kaydetmişti onu görüp büyük ihtimalle kudurmuştur senin ne kadar oldu kaydını sileli benim 1.5 ay olmustu
Yani şimdi ondan önce çoğu etiketi gizledim de onları gordumu bilmiyorum bende bakmaz olsaydım keşke sevgilisinin etiketini gördüm hahahahah bir şey diycem hala kullanıyor musun getconcat ya benim iki gün oldu hesabı sileli kalıcı sonra tekrar girdim
Duruyor 2 gün önce indirdim etiketlerim gozukmeyince arka arkaya kayıt silip silip tekrar yükledim yine gözükmedi işte biz ayrılalı 3 ay oldu en son 1.5 ay önce indirip numaramı silmismidir görebilir miyim diye bu uygulamayı indirmiştim tesadüfen onun numaramı sorguladigini gördüm hemde 22 kez sorgulamıs ama uygulamayı hiç kullanmadım bilmiyordum da sadece etiketlerime göz attım hemen 5 dk içinde kaydımı sildim 2 gün önce öğrendim başkalarının etiketlerini görebildiğimizi baya pişman oldum ilk indirdigimdede yazın indirmiştim etiketlerim e bakıp hemen uygulamayı silmiştim belki aylar sonra indirdiğimiz de geri gelir çünkü ben daha önce silip girmistim 1.5 ay önce gözüküyordu sen en son kaydını ne zaman sildin ve ne zamandır etiketlerin gözükmüyor
Su an mesela ben sildim görünüyor mu etiketler
Hayır hiç etiketim yoktu hepsi gitmisti kardeşim yeni indirdi uygulamayı bir tek onun ki çıktı onuda gizledim çok b@, ktan uygulama ya bence her indirdigimizde gozukmeliydi güncelleme gelirse belki etiketlerimiz gelir ama hayatımıza giren insanın etiketlerine bakmak çok mantıklıymis bunu bilmiyordum
Askim açıkçası artık eski sevgilim umrumda değil dusjnsene hayatında biri vardı ve numaramı silmeyip hem defalarca sorgukatmis hemde etiketlere bakmış ha burde üstüne spam atmış numaranın yanunda kırmızı spam işareti vardı ahahhahahah 😂😂😂😂😂
Senin ki tam ruh hastasıymıs utanmadan seni aldatmış mi yani sen daha iyilerine layıksın balım tabi ki umrunda olmasın benim kısa sürdü ilk sevgilimdi oda benim umurumda değil ama yinede benim etiketlerimi gördüğü için bende etiketlerime tekrar bakmak isterdim ben saf gibi uygulamadan bi habersizim herif çakallmis uygulamayı çok iyi biliyomus senin kaç etiketin vardı benim tahminen 18-22 arası biseydi
Aşkım 47 etiketim vardı 😂😂😂😂🤦 balım birtanem diye ekliyen çok kişi vardı zaten bir tek öyle etiketleri görünür yaptım kudursun diye hahahahhahaha birde spamlamis beni
Arkadaş çevren genis zaman senin ama benim etiketlerde kankamm zeynebim falan yaziyodu bide ömrüm üni falan gibi öyle samimi etiketim pek yoktu kudurmuştur tabi benim ki bi ömrüme kudurmuştr onuda çok hatırlamıyorum işte belkide göremedim taktım ben bunu kafaya 😄
Askim en son baktın ya etiketim 62 ydi bu kötü bir şey mi benim rehberinde 102 kişi var onunda etiketi erkek olmasına rağmen 53 tü hahahahhahahah
Benimkinin etiketi 167ydi ama onun mesleğinden dolayı sanayici aman neyse ya silmeseydjm iyidi
Knka boş ver aq ne hali varsa görsün kudurdu spamladi başka bir açıklama bulamıyorum ben aptal gibi gittim başka numaramdan sorgulattim iki numara var bende orada da 83 etiket var hahahahah çocuk onu da spamladi aq 😂😂😂😂🤦
gelmez