İnternet & Teknoloji Instagram gönderisi olarak hangisi atılır? RashkolnBey Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangisini atsam? 1. foto 2. foto 3. foto 4. foto Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Instagram gönderisi olarak hangisi atılır? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. İlki atılır gadası 0 0 Yorumla
Reelsmena Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aynen knk 4. yü at hatta altına göklerde kartal gibi yaz 2 5 Yorumla RashkolnBey +1 yıl Ciddimisn Yorumla Reelsmena +1 yıl Dalga geçiyorum uçuyor gibi o nasıl foto allaşkına. Ayrıca hepsi kötü önce foto çekmeyi öğrenmelisin Yorumla pinkcivcivv +1 yıl KDMMDDIEPWWÖMSKSLSMDMEOEOEMDKDOEKDMXKDOEK GÖKLERDE KARTAL GİBİ Yorumla RashkolnBey +1 yıl Şarkılı attım. Ahmet Kayadan göklerde kartal gibiydim. kanatlarimdan vurulduuum Yorumla OtakuBilge +1 yıl göklerdeğ kağrtal gibiiiiiiydim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 1. Fotoğraf çekmeyi öğrenmek lazım2. Daha düzgün giyinmen lazım3. Berbere gitmeyi bırakıp düzgün bir erkek kuaförü bulman lazım4. Kilo vermen lazımÖnce bunlar çöz sonra bir daha dene şansını. 0 3 Yorumla RashkolnBey +1 yıl Neyi var fotoğrafın, gayet iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Listenin başına göz doktoruna gitmeyi ekle. Yorumla RashkolnBey +1 yıl Sktr git, sen psikoloğa git ilk önce Yorumla
Eskibiryalan Takip Et Yoda Yaş: 107 , eic 100% +1 yıl 4. fotoyu koyAltına şey yaz Yıkılmadım ayakta da değilim 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yandan bakan yukarıdan bakan aşağıdan bakan diye bir profil vardı aynı o gibi o geldi aklima jskdkdkdkd 0 0 Yorumla
zifirikaranlık06 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 1. Foto 3 1 Yorumla RashkolnBey +1 yıl Teşekkürler :)) Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. üçüncü foto bence 0 4 Yorumla RashkolnBey +1 yıl 1 i attım. Gel beğen Yorumla thecutewitch +1 yıl gerek yok ekli değilsiniz bende Yorumla RashkolnBey +1 yıl Sen bende eklisin, demek takipten çıktın. Al sana unfff 😃 Yorumla thecutewitch +1 yıl peki şlödsf Yorumla
pinkcivcivv Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl 2 at knk. Baya havalı açıklamaya şey yaz tofAŞK 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. 4 ama aynı bu şekilde yan 0 0 Yorumla
XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl 1. fotoğraf. 0 4 Yorumla RashkolnBey +1 yıl Attim gel beğeni at😄 Yorumla XtheWorldStarX +1 yıl tamam yan hesaplardan da beğeni atacağım :D asdfghsfs Yorumla RashkolnBey +1 yıl Vereyim kullanici adi😀 Yorumla XtheWorldStarX +1 yıl ironi yapmistim- Yorumla
Cemilekafa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl 3 iyi 0 1 Yorumla RashkolnBey +1 yıl 1 attım Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 1 no 0 1 Yorumla RashkolnBey +1 yıl Tşkkk Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 338 cevap paylaştı. İlki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlki atılır gadası
Aynen knk 4. yü at hatta altına göklerde kartal gibi yaz
Ciddimisn
Dalga geçiyorum uçuyor gibi o nasıl foto allaşkına. Ayrıca hepsi kötü önce foto çekmeyi öğrenmelisin
KDMMDDIEPWWÖMSKSLSMDMEOEOEMDKDOEKDMXKDOEK GÖKLERDE KARTAL GİBİ
Şarkılı attım. Ahmet Kayadan göklerde kartal gibiydim. kanatlarimdan vurulduuum
göklerdeğ kağrtal gibiiiiiiydim
1. Fotoğraf çekmeyi öğrenmek lazım
2. Daha düzgün giyinmen lazım
3. Berbere gitmeyi bırakıp düzgün bir erkek kuaförü bulman lazım
4. Kilo vermen lazım
Önce bunlar çöz sonra bir daha dene şansını.
Neyi var fotoğrafın, gayet iyi
Listenin başına göz doktoruna gitmeyi ekle.
Sktr git, sen psikoloğa git ilk önce
4. fotoyu koy
Altına şey yaz
Yıkılmadım ayakta da değilim 😂
Yandan bakan yukarıdan bakan aşağıdan bakan diye bir profil vardı aynı o gibi o geldi aklima jskdkdkdkd
1. Foto
Teşekkürler :))
biriniciyi at diğerlerinide sil o kadar diyorum
üçüncü foto bence
1 i attım. Gel beğen
gerek yok ekli değilsiniz bende
Sen bende eklisin, demek takipten çıktın. Al sana unfff 😃
peki şlödsf
2 at knk. Baya havalı açıklamaya şey yaz tofAŞK
4 ama aynı bu şekilde yan
1. fotoğraf.
Attim gel beğeni at😄