İnternet & Teknoloji Sanal alemde kız profili kullanmak daha mı iyi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben hep kız profili açıyorum çok eğlenceli oluyor 😃 küçükken sanalika falan oynarkende böyleydim kız profili açar beklerdim 😃 Sanal alemde kız profili kullanmak daha mı iyi? Cevapla Fal Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Erkeklerden gelen mesajlar nasıl hissettirdi peki seni? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kızların dediği kadar rahatsız etmedi beni ya çoğunun muhabbeti sarıyor ama 😃 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Erkek olduğun için olmasın😃 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir bilmiyorum 😅 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Hayır ben kendim olurum sadece 0 0 Yorumla
Schnodderig Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Sahte hesap olayı bana hep ters gelmiştir. Özgüvensiz ve sahtekar insanların işi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu ben 😅 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 805 cevap paylaştı. aptalların yapacağı bir iş , tebrikler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır çok eğlenceli oluyor 😃 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Hemen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne hemen Yorumla TheSaintBalloon +1 yıl Hemen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Erkeklerden gelen mesajlar nasıl hissettirdi peki seni?
Kızların dediği kadar rahatsız etmedi beni ya çoğunun muhabbeti sarıyor ama 😃
Erkek olduğun için olmasın😃
Olabilir bilmiyorum 😅
Hayır ben kendim olurum sadece
Sahte hesap olayı bana hep ters gelmiştir. Özgüvensiz ve sahtekar insanların işi
Bu ben 😅
aptalların yapacağı bir iş , tebrikler
Hayır çok eğlenceli oluyor 😃
Hemen
Ne hemen
Hemen
evet