İnternet & Teknoloji İnstagram bağımlısı kişilerin çoğu düşük IQ seviyeli kızlarmış doğru mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Benim fikrim. İsviçreli bilim adamları onaylı İnstagram bağımlısı kişilerin çoğu düşük IQ seviyeli kızlarmış doğru mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Cαƚɱiɳƚ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bunu araştırdığına senin IQ seviyen hepsinden düşük o zaman 🙋🏻♀️ 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Geldi bitanesi Yorumla Cαƚɱiɳƚ +1 yıl Benden önce burdaydı bitanesi 😸 Yorumla Soran +1 yıl Isırırım Bi tanesi Yorumla Cαƚɱiɳƚ +1 yıl Aşı yapıldın umarım Yorumla Soran +1 yıl Kızgınlık dönemine girdim kaç kurtar kendini yoksa ensenden yakalarım Yorumla Cαƚɱiɳƚ +1 yıl İşte bahsedilen IQ seviyesi 😸 iyi gecelerr Yorumla Soran +1 yıl Evet tatmin oldun mu ufaklık hoşuna gitti mi oldu mu bugün de Bi Instagram hastası ufaklığı sevindirdim ne iyi adamım. Yorumla Cαƚɱiɳƚ +1 yıl Abim ya nasıl da IQ gösterisi yapıyor maşallah Yorumla Soran +1 yıl Allah şifa versin umarım kurtulursun o illetten Yorumla Cαƚɱiɳƚ +1 yıl Neyse ki bana çare var sana yok Allah kolaylık versin Yorumla Soran +1 yıl Senin sülalenin çapı aklı zekası yetmez bana Yorumla Cαƚɱiɳƚ +1 yıl Gece gece güldürdün çok sağol 😸 Yorumla
Flowerlady1903 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Mantıklı, boş insanların boş platformu zaten 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Cinsiyet ayrımcılığı yapmadan o zaman öyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bunu araştırdığına senin IQ seviyen hepsinden düşük o zaman 🙋🏻♀️
Geldi bitanesi
Benden önce burdaydı bitanesi 😸
Isırırım Bi tanesi
Aşı yapıldın umarım
Kızgınlık dönemine girdim kaç kurtar kendini yoksa ensenden yakalarım
İşte bahsedilen IQ seviyesi 😸 iyi gecelerr
Evet tatmin oldun mu ufaklık hoşuna gitti mi oldu mu bugün de Bi Instagram hastası ufaklığı sevindirdim ne iyi adamım.
Abim ya nasıl da IQ gösterisi yapıyor maşallah
Allah şifa versin umarım kurtulursun o illetten
Neyse ki bana çare var sana yok Allah kolaylık versin
Senin sülalenin çapı aklı zekası yetmez bana
Gece gece güldürdün çok sağol 😸
Mantıklı, boş insanların boş platformu zaten
Cinsiyet ayrımcılığı yapmadan o zaman öyle
Değil
Instagrama giris yapamiyorum
Valla mı