İnternet & Teknoloji Düzenli olarak günlük veya anı defteri kullanıyor musunuz? ÖlümsüzlükSuyuuW Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Düzenli olarak günlük veya anı defteri kullanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. HAyır tutmuyorum maalesef 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 530 cevap paylaştı. Duzenli olarak kullandigim bir gunluk var telefonumda bir uygulama 4 yil olucak. Gun icersinde kullandigim ve birseyler yazdigim bir defterim de var fakat gunlugum kadar fazla kullanmiyorum. 0 0 Yorumla
Mavisiii0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Dün başladım ❤️🌸 keşke daha önce başlasaydım diyorum gerçekten. 1 1 Yorumla ÖlümsüzlükSuyuuW +1 yıl Ne güzel Yorumla
Lâhizâa Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tutuyorum. Birgün günlüğümun açığa çıkmasından korkuyorum ama yinede yazmaya devam ediyorum. 0 0 Yorumla
OşimdiiPetitoOo Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Tutuyorum arada aksattığım oluyor ama zaten genelde benim için önemli olan anılarımı vesaire yazarım 0 0 Yorumla
SweetWtooth Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Kesinlikle kullanıyorum düzenli olarak, gün sonunda içimi dökmüş oluyorum rahatlıyorum 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl tutmayın valla okurlarsa rezilinggg dödlx 0 0 Yorumla
1mrytprkk Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Düzenli olarak değil ama sık sık yazfıpım var evet 0 1 Yorumla 1mrytprkk +1 yıl Yazdığım* Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 541 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
HAyır tutmuyorum maalesef
Duzenli olarak kullandigim bir gunluk var telefonumda bir uygulama 4 yil olucak. Gun icersinde kullandigim ve birseyler yazdigim bir defterim de var fakat gunlugum kadar fazla kullanmiyorum.
Dün başladım ❤️🌸 keşke daha önce başlasaydım diyorum gerçekten.
Ne güzel
Tutuyorum. Birgün günlüğümun açığa çıkmasından korkuyorum ama yinede yazmaya devam ediyorum.
Tutuyorum arada aksattığım oluyor ama zaten genelde benim için önemli olan anılarımı vesaire yazarım
Kesinlikle kullanıyorum düzenli olarak, gün sonunda içimi dökmüş oluyorum rahatlıyorum
tutmayın valla okurlarsa rezilinggg dödlx
kullanmıyorum üşenirim
Bazen karalarım bir şeyler
Aklıma bile gelmiyor 😂😂
Düzenli olarak değil ama sık sık yazfıpım var evet
Yazdığım*
Hayır
Hayır
Kullanmıyorum
Hayır
Hayır