İnternet & Teknoloji Yeni telefon akacağım kamera koruyucuu takmalımıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeni telefon akacağım kamera koruyucuu takmalımıyım? Arkadaşlar Yeni telefon akacağım kamera koruyucuu takmalımıyım? Cevapla Telefon Soruları Kamera Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ParzivaL46 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle al ben çok memnunum ve çizilmeyi falan önlüyor 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Sonra ıstesek nasıl cıkarabılıyoruz Yorumla ParzivaL46 +1 yıl Elbette kırılmaz cam gibi düşün Yorumla Soran +1 yıl Nasıl çıkarabiliyoruz Yorumla ParzivaL46 +1 yıl Bildiğiniz yukarıya doğru çekiyorsunuz yapışkan bırakıyor kendini Yorumla Soran +1 yıl Kamera korucundan bahsediyoru dimi Yorumla ParzivaL46 +1 yıl Evet kamera koruyucudan bahsediyorum ben 2 kere değiştirdim görseldekinden Yorumla Soran +1 yıl Kendim çıkarabiliyor muyum peki Yorumla ParzivaL46 +1 yıl Evet tırnağınız ile kaldırınca çıkar Yorumla Soran +1 yıl Kametaya zarar verırım diye korktum uandjjd Yorumla ParzivaL46 +1 yıl Yok merak etmeyin sadece camın dışına yapışıyor hiç bir zarar vermiyor Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Pek tavsiye etmiyorum. Lense giren ışığı kırdığından fotoğrafın kalitesini düşürüyor. 1 0 Yorumla
ErotikAdam Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl inşaat ve bunun gibi alanlarda bulunmuyorsan sürekli takmana gerek yok 0 0 Yorumla
ArSSlan006 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama nasıl çokaracağım peki zarar vermezmi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kesinlikle al ben çok memnunum ve çizilmeyi falan önlüyor
Sonra ıstesek nasıl cıkarabılıyoruz
Elbette kırılmaz cam gibi düşün
Nasıl çıkarabiliyoruz
Bildiğiniz yukarıya doğru çekiyorsunuz yapışkan bırakıyor kendini
Kamera korucundan bahsediyoru dimi
Evet kamera koruyucudan bahsediyorum ben 2 kere değiştirdim görseldekinden
Kendim çıkarabiliyor muyum peki
Evet tırnağınız ile kaldırınca çıkar
Kametaya zarar verırım diye korktum uandjjd
Yok merak etmeyin sadece camın dışına yapışıyor hiç bir zarar vermiyor
Pek tavsiye etmiyorum. Lense giren ışığı kırdığından fotoğrafın kalitesini düşürüyor.
inşaat ve bunun gibi alanlarda bulunmuyorsan sürekli takmana gerek yok
Foto kalitesini yok ediyor
Kesinlikle
Ama nasıl çokaracağım peki zarar vermezmi
Tak bence