Gün geçtikçe gelişen ve hayatımıza giren yapay zeka sizce faydalı mı yoksa zararlı mı?

Gün geçtikçe gelişen ve hayatımıza giren yapay zeka sizce faydalı mı yoksa zararlı mı?
yeni şeyler başlarda çoğu zaman abartıya ve gereğinden fazla büyütülmeye elverişli bir durumdadır, ondan olacak ki yapay zeka da bir noktada çarpıtılıyor ve gereğinden fazla şişiriliyor, çoğu aşamaları da hala birtakım yazılımcı ordusu tarafından yürütülmekte, yani gerçek dışı yapay zeka yetenekleri mevcut şu anda halihazırda, çünkü mevcut teknolojiyle yazılımsal ivmenin belli başlı sınırları hala mevcut, nihayetinde yazılım dediğimiz şey bir makinenin bir işlemcisinde başlayan donanımsal bir süreç, bu donanımın sınırları her zaman olacaktır.
Ben nefret ediyorum. hiç de faydalı değil. aksine zararlı tabi ki de faydalı olduğu alanlar var ama çoğu insan amacı dışında kullandığını düşünürsek zarar veriyor.
Oldukça faydalılar şu an için. İlerisi için umarım fikrimiz değişmez.
Faydalı kullanıldıkça bence çok güzel umarım böyle kalır dediğin gibi
O kadar geliyorsun sorularıma ben teşekkür ederim esas 😇
Yine bekleriz o zaman iyi geceler 😇
Şu an için evet ilerisi için bilmiyoruz …
Bence güzel ya sonuçta biz yaptık 😇
Cevap
3Cevap
Yapay zeka artık çığrından çıkmaya başladı ilerde böyle giderse zararlı olur gibi
Ne amaçla kullandığımıza bağlı. Kötü amaçlıda kullanılabilir. Sonumuzun Terminatör filmi hibi olmasını istemeyiz
Teknoloji bedenleri, yapay zekalar zihinleri tembelleştiriyor..
Faydalı elbette daha ileriki senelerde Dünyamız değişecek
gerektıgınde faydalı ama bırgun zararlı hale getırebılırler
Onu niye cikardilar anlamadim insanlar zaten onun gibi gereksiz cok sey uretilio
İnsanlarımızdan daha zekiler 😂
Hem de ahlaklılar 😂
İş alanlarında oldukça faydalı bence
Doğru amaçlarla kullanmak önemli.
İleride daha faydalı olacağına inanıyorum ben.
Bence insanlığın yok oluşu
Her ikisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?